Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Πέταξε το μπαλάκι στον Βρύζα


Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, έριξε τις ευθύνες στον Ζήση Βρύζα για τη φυγή του από τον Δικέφαλο και στη συνέχεια έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου στους οπαδούς για το ματς με τους Τούρκους.

«Ήταν δική του η απόφαση να αποχωρήσει, εγώ τον ήθελα στην ομάδα και προσπάθησα να τον κρατήσω. Το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής», τόνισε αρχικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης, για να του απαντήσουν οι οργανωμένοι: «Θα προχωρήσουμε μαζί ό,τι κι αν γίνει, γιατί ξέρουμε ότι εργάζεστε για τα συμφέροντα της ΠΑΕ».

Όσον αφορά το κρίσιμο ματς με την τουρκική ομάδα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε: «Θα πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη προσοχή. Εμείς από την πρώτη στιγμή ήμασταν υπέρ της μετακίνησης οπαδών γιατί θέλαμε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μπορέσει να πάει στην Κωνσταντινούπολη.

Αν δεν προσέξουμε στην Τούμπα, μπορεί να μη μας αφήσουν. Δεν πρέπει να υπάρξει απάντηση σε οποιαδήποτε πρόκληση, ενδεχομένως παρουσιαστεί. Ακόμη κι αν σηκώσουν κανένα πανό, που δεν γίνει αντιληπτό στην είσοδο, πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, γιατί στο τέλος χαμένοι θα είμαστε εμείς. Αν συμβεί κάτι, δεν θα μας αφήσουν να πάμε στην Κωνσταντινούπολη».

Σχόλιο: Δηλαδή δεν ευθύνεται ο Βρύζας για την επιλογή του Μάριο Μπερέτα ή για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ; Θα αποχωρήσει από την προεδρία και είναι αλήθεια πως συζητάει με ανθρώπους για να αλλάξει χέρια ο ΠΑΟΚ; Αυτά είναι κάποια πράγματα, για τα οποία ο Ζαγοράκης δεν μίλησε και καλό θα ήταν να μιλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου