Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Τεστ με Λα Κορούνια και δύο μεταγραφές!


Απόψε στις 21.00, ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο Καραϊσκάκη με τη Λα Κορούνια, με τον κόσμο να δίνει ακόμη μια φορά το βροντερό παρών.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης. Στην άμυνα θα παίξουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Ντουντού, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ρόμενταλ, Όσκαρ, Ιμπαγάσα και Ριέρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Γκαλίτσιος, Χολέμπας, Μοντέστο, Σοϊλέδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Φετφατζίδης και Κατσικογιάννης.Εκτός έμεινε ο Μαρέσκα, ο οποίος μάλλον θα κουνήσει μαντήλι, ενώ πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί και ο Ντιόγο, ο οποίος οδεύει για τη Φλαμένγκο.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο 28χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Φουστέ, αναμένεται να υπογράψει και μέσα στην ημέρα το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελειώσει και το θέμα του Ουρτάδο αφού ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Εσπανιόλ και πλέον μένει να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου