Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Έτσι θα παίξει ο Άρης απόψε!


Χωρίς τον Τόνι Κάλβο θα αγωνιστεί απόψε ο Άρης κόντρα στην Αούστρια Βιέννης, με τους "κίτρινους" να θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Το Κλ. Βικελίδης αναμένεται να είναι κατάμεστο και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ φαίνεται πως έχει καταλήξει στους πάικτες που θα ξεκινήσουν βασικοί στο κρίσιμο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Ρονάλντο και Οριόλ με τους Νέτο και Μίσελ να αγωνίζονται στα άκρα.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ναφτί και ο Πρίττας, με τους Χαβίτο και Τόχα να παίρνουν θέσεις στην δεξιά και στην αριστερή πτέρυγα αντίστοιχα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Τσέζαρεκ με τον Κόκε. Την αποστολή των «κίτρινων» συμπληρώνουν οι Χουάνμα, Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Μενδρινός, Τσεσνάουσκις, Ρουίζ και Καζναφέρης.

Από την άλλη, η βασική ενδεκάδα των Αυστριακών θα αποτελείται από τους Λίντερ, Σούτνερ, Μαργκράτερ, Ντράγκοβιτς, Βόρισεκ, Στάνκοβιτς, Χλίνκα, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Λίεντλ, Λιντς και Γιουν, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλμερ, Λέοβατς, Κλάιν, Σάλομον, Γιουνούζοβιτς, Τίφνερ, Βάλνερ και Ορτλέχνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου