Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Για αυτό λατρεύω την ΑΕΚ του Κωστένογλου

Ταρίφα φαίνεται πως έχει κόψει η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου και ο Έλληνας τεχνικός μάλλον το απολαμβάνει αφού βλέπει μονίμως το ποτήρι ως μισογεμάτο... Βρέξει, χιονίσει, εγώ κάνω τη δουλειά μου καλύτερα από όλους!

Σαν παλαίμαχος της ομάδας είμαι φυσικά ο καλύτερος που θα μπορούσα να αναλάβω το σύλλογο αυτή τη περίοδο... Λόγω της απόρριψης της πρότασης που είχα από την Κύπρο, έπρεπε και βάση ηθικής να με προσλάβει η Ένωση και ο Σταύρος Αδαμίδης... Και προσλήφθηκα λοιπόν και όλα πάνε καλά με εμένα και δε θέλω αντιρρήσεις!

Η ομάδα πάει από τριάρα σε τριάρα; Ναι αλλά δείχνει καλό πρόσωπο και χάνουμε από ατομικά λάθη που κάποια στιγμή δε θα κάνουμε... Όταν θα αλλάξει άτομα δηλαδή που δε θα είναι επιρρεπή στα λάθη, κάτι που σημαίνει πως ποτέ δε πρόκειται να φτιάξει την ομάδα που θα είχε στο μυαλό του αφού χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για ζήτω!

Τρώμε τρία λοιπόν, βάζουμε δύο αλλά σε άλλες εποχές θα τρώγαμε έξι... Ποιες άλλες εποχές δε μας διευκρίνισε; Γιατί εγώ άλλη ΑΕΚ θυμόμουν... Και όχι αυτό το έκτρωμα που βλέπω εδώ και μερικά χρόνια... Και αν δε πρόλαβε να κάνει τίποτα και τα ρίχνει στον Χιμένεθ, θα φύγει και αυτός όπως ο Ισπανός που τα έριχνε στον Μπάγεβιτς...

Υ. Γ Για τις αηδίες με τα παπούτσια είδατε πως δε το σχολίασα καθόλου... Ο σεβασμός κερδίζεται πάντως...