Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Δε θα προλάβει την παρέλαση ο Μπέντο...

Τον Βίκτορ τον έκραξαν στην πρώτη στραβή αλλά φαίνεται πως στην περίπτωση του Πορτογάλου υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή στις λάθος επιλογές του...


4-4-2 με Καρντόζο ανέτοιμο και χωρίς ένα δεκάρι να φτιάξει μια οργανωμένη επίθεση για τους πρωταθλητές στην Λάρισα. Με τον Καμπιάσο και τον Μιλιβόγιεβιτς μόνους στο κέντρο το μόνο που κατάφερνε η ομάδα είναι να παίρνει την μπάλα γρήγορα από τα σέντερ μπακ. Μετά έσπαγε στα πλάγια και χανόταν είτε από τον Σεμπά που καλύτερα να παίζει μόνιμα μπακ, είτε από τον Ελιονούσι που πάλευε αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους.

Ο Μπέντο πραγματικά τα έμπλεξε τα πράγματα στο μυαλό του. Κόλλησε με το θέμα του Φορτούνη και πλέον ο Ολυμπιακός κοντεύει να κάψει τον άνθρωπο που πέρυσι ανάγκασε τη μισή Ευρώπη να πέσει στα χέρια του. Αναπληρωματικός ο Μαρίν, έξω και ο Τσόρι και η ομάδα κράτησε τη δημιουργία της στον πάγκο.

Και πες ότι οι παραπάνω δεν μπορούσαν να κολλήσουν σε αυτό το σύστημα. Αυτόν τον Μάρτινς τι τον αφήνει στον πάγκο, όταν βλέπει πως η ομάδα είναι κομμένη στα δύο; Εγκλήματα από τον Μπέντο και ήδη η ομάδα χάνει πόντους σε έδρες που θα έπρεπε να έκανε εκδρομή όταν κάνεις πρωταθλητισμό.

Η κούρσα έχει δρόμο αλλά με τέτοια λάθη, δύσκολα θα δει την παρέλαση ο Μπέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου