Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Τι κάνεις ρε Λεβ;

Τα Πάντσερ είναι η μονη ομάδα που σκοτώνει τον εαυτό της με τις επιλογές της και η αιτία της παρακμής έχει ονοματεπώνυμο. Γιόακιμ Λεβ.

Αρχικά, καλησπέρα φίλοι μου μετά από πολύ καιρό. Δεν εγκατέλειψα το συγκεκριμένο μπλογκ αλλά κάποια προσωπικά μου θέματα, περιόρισαν τον ελεύθερο χρόνο μου στο ελάχιστο. Πάμε όμως τώρα να μιλήσουμε πάλι για μπάλα...

Ας πάμε με τα βασικά. Αυτό το πράγμα δεν είναι Γερμανία. Ομάδα που είχε στην επίθεση τον Γκερντ Μίλερ, τον Μπίρχοφ και τον Κλίνσμαν δε μπορεί να παίζει με σέντερ φορ τον Γκέτσε. Το αστείο με το τίκι τάκα που πέρασε αρχικά ο Κλίνσμαν και στη συνέχεια ο Λεβ επηρεασμένος και από το συνοθύλευμα του Πεπ στο Μόναχο, πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. 

Να δεχτώ πως τώρα τα Πάντσερ δεν έχουν φορ σαν τους παραπάνω αλλά από αυτό μέχρι το να πονούν τα μάτια μας με τον φιλότιμο Γκέτσε έχει μεγάλη διαφορά. Παίρνει μαζί του λοιπόν ένα ρόστερ γεμάτο χαφ και εξτρέμ και από εκεί πέρα το χάος. Ντράξλερ, Σίρλε, Κρόος, Εζίλ και Γκέτσε θα φάνταζαν ιδανικοί για κάθε ομάδα στο τουρνουά όμως υπό τις οδηγίες του Λεβ, το θέμα έχει κάπως πάει στραβά. 

Σε γενικές γραμμές ο Λεβ ήταν πιο ορθολογικός τα προηγούμενα χρόνια. Δύο εξτρέμ, ένα καθαρό εννιάρι και έναν τύπου Οζίλ πίσω του. Πλέον, ο πλέον σημαντικός παίκτης για τα Πάντσερ, Τόμας Μίλερ, βολοδέρνει στις γραμμές του άουτ και την περιοχή γεμίζει ο μικρόσωμος άσος της Μπάγερν. Αν έπαιζε από την αρχή ο Μίλερ στην κορυφή θα βλέπαμε άλλη Γερμανία, αν και πιστεύω πως τις περισσότερες λύσεις θα τις έδινε ένα σύστημα με Μίλερ ελεύθερο και τον Γκόμεζ στην κορυφή.

Ο φορ της Μπεσίκτας σε ότι κατάσταση και να είναι αν τροφοδοτηθεί σωστά θα σκοράρει και αυτή η ομάδα έχει στο χαρακτήρα της τα πολλά γκολ. Πόσω μάλλον όταν παίζει με ομάδες που σε άλλες εποχές δε θα περνούσαν τη σέντρα. Εν κατακλείδι, το κακό του Πεπ με τη Μπάγερν, θόλωσε τον Λεβ που κάπου το έχασε άναμεσα σε τίκι τάκα και Γερμανία. Μένει να δούμε αν θα το συνεχίσει ή θα παίξει όπως στα χτεσινά τελευταία λεπτά και στη συνέχεια του τουρνουά.

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=-3JBRD9AjXk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. As reported by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh an average of 42 lbs lighter than us.

    (And realistically, it really has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING about "HOW" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "what"...

    CLICK this link to see if this easy test can help you find out your true weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή