Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Για ποιο ναζιστικό χαιρετισμό λέτε ρε ηλίθιοι;

Επειδή η μαλακία έχει και τα όρια της και όλοι έπεσαν από τον ουρανό, ρίχνοντας όλα τους τα βάρη στον μικρό, είπα να γράψω μερικές λέξεις που βασανίζουν το μυαλό μου από χτες. Εγγονός του Χίτλερ ο Κατίδης.


Ας αρχίσουμε λοιπόν με τα βασικά. Ο χαιρετισμός είναι Δωρικός και το χέρι έδειχνε προς τον Θεό Ήλιο. Σαφέστατα χρησιμοποιήθηκε από τον Χίτλερ αλλά αυτό δε σημαίνει πως αν κάποιος χαιρετίσει έτσι θα πρέπει να είναι και εγγονός του Φύρερ.

Δεύτερον και κυριότερο, έγινε από έναν ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα είναι το κακό παιδί για τα πάντα και μόνο και μόνο στην ιδέα για το τι θα προκαλούσε, δε πρόκειται να το έκανε εσκεμμένα. Για ποιο λόγο να κάνει τόσο κακό στην καριέρα του, για μια βλακεία; Και ναζιστής να είναι στην τελική, η λογική λέει πως δε θα το έδειχνε δημόσια. Καλώς ή κακώς η ακροδεξιά σε αντίθεση με την ακροαριστερά στην Ελλάδα είναι ποινικοποιημένη.

Τρίτον και πιο γελοίο είναι ποιος κρίνει αυτό το παιδί. Π.χ Sentragoal! Δε πέρασαν δευτερόλεπτα και το εν λόγω σάιτ μίλησε για ντροπή. Να θυμίσω απλά πως ο εν λόγω αρχισυντάκτης πριν λίγο καιρό είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκραζε συναδέλφους(όντας βολεμένος στην ΕΣΗΕΑ)... Ο ίδιος λοιπόν άνθρωπος έβγαλε τη γραμμή που θα ακολουθηθεί για τον κάθε Κατίδη. Καρατόμηση γιατί εμείς φίλε μου είμαστε ηθικοί και σωστοί για όπου μας συμφέρει.

Τέταρτο και προτελευταίο. Σαφώς και ναζιστές δε χωρούν στην ΑΕΚ και γίνονται εχθροί της Original και της κάθε Original. Δεν είδα όμως να αποδοκιμάζουν παλιότερα τον Κουτλουάι για παράδειγμα. Διότι δε μπορώ να φανταστώ πως όντας από την Πόλη αισθάνονται περισσότερο μένος για τον Χίτλερ, από ότι για τους Τούρκους.

Πέμπτο και τελευταίο. Κλαίω όταν καταδικάζει τον κάθε Κατίδη η ελληνική ηγεσία. Είτε αυτή ακούει στα "δημοκρατικά" κόμματα είτε στην κάθε ΕΠΟ. Διάολε, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σκοινί.

37 σχόλια:

  1. Ετσι ειναι Βασιλη. Ηθελα να δω αν εβγαζε κανενα τσογλανι και εδειχνε κανενα τατουαζ με τον Πατερουλη Σταλιν, ή το σφυροδρεπανο αν θα μιλαγε κανεις... Μαλλον μπορει να μιλαγε αλλα θα ελεγε... "Μπραβο το παιδι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι να παραθέσεις έστω και μία αρχαιοελληνική πηγή που να περιγράφει αυτό τον χαιρετισμό ως Δωρικό, αυτό που λες είναι απλά ανιστόρητο ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
      http://paspartoy.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5697.html

      Διαγραφή
  3. Ρε Λάμπρο κανείς μας δεν είναι ναζιστής ή λάτρεις του Χίτλερ κτλ. Έλληνες είμαστε. Απλά στην Ελλάδα η δεξιά είναι κόκκινο πανί σε αντίθεση με την αριστερά και τα όσα πρεσβεύει.

    Νικ, θες να στα σκανάρω ή θες απλά λινκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορει γνησιος Ελληνας να ειναι οπαδος του ναζισμου. Ουτε βεβαιως του ισου και αντιθετου δηλαδη του σταλινισμου. Η ελλαδα πρεσβευει άλλα πραγματα που δεν ειναι της παρουσης. Παντως Βασιλη ο κατιδης δεν νομιζω να ειχε στο μυαλο (?) του τον δωρικο χαιρετισμο...

      Διαγραφή
    2. Αμφιβάλλω βασικά αν ήξερε τι ήταν οι δωριείς. Αν δεις καλά το βίντεο, λέει όλοι όρθιοι και καλά για τη γνωστή ιστορία. Χαζομάρα και όχι επιτηδευμένη ενέργεια με λίγα λόγια.

      Διαγραφή
  4. Θέλω λινκ από αρχαίο κείμενο που να περιγράφει τον χαιρετισμό.

    Ξαναλέω: αρχαίο, όχι νέο που να υποθέτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχικά για να είναι σε λινκ πάει να πει πως είναι αναδημοσίευση και όχι αρχαία επιγραφή. Με το να μην πιστεύεις τα αυτονόητα δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω την κουβέντα.

    Ήταν αρχαίος Δωρικός χαιρετισμός προς τον θεό Ήλιο και χρησιμοποιήθηκε από τους Ναζί. Αυτά είναι τα δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου σε ποιο έργο ποιανού συγγραφέα υπάρχει και πού.
      Υπάρχουν σελίδες με σχεδόν ολόκληρη την αρχαιοελληνική γραμματεία, ορίστε ένα παράδειγμα:
      https://sites.google.com/site/ancienttexts/

      Διαγραφή
  6. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/246472_163489327141744_1187677806_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου τώρα και (από) πού ακριβώς είναι αυτό το άγαλμα να μπορέσω να το επαληθεύσω.
      Με ενδιαφέρει κυρίως η ημερομηνία δημιουργίας του.

      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕ

      http://paspartoy.blogspot.gr/2012/04/blog-post_2501.html

      Διαγραφή
    3. Ακόμα περιμένω τις επιστημονικές/ιστορικές πηγές. Το άρθρο που μου παράθεσες δεν έχει ούτε μία

      Διαγραφή
    4. Επίσης ο χαιρετισμός στην πλάκα του Voyager, είναι διαφορετικός. Μην τρελλαθούμε!

      Διαγραφή
    5. Εδώ πάντως περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες για το από πού προέρχεται και τι συμβολίζει:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_salute

      Διαγραφή
  7. Φίλε Νικ, ο τελευταίος σχολιαστής είναι σίγουρα ναζιστής όπως βλέπεις. (Χάσαμε το δάσος μάγκες και κολλήσαμε στο δέντρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξοντώνουν ένα εικοσάχρονο παιδί για μιά βλακώδη ενέργεια της στιγμής,οι ίδιοι που εδιναν το ελαφρυντικό του "παιδιού" σε δολοφόνους με καλάσνικοφ!

    Προφανώς ο Κατίδης δεν έχει οικογένεια Β.Προαστείων να τον βγάλει λάδι...

    Κρίμα το παληκάρι δεν έχει ακριβοπληρωμένους δικηγόρους να τον συμβουλεύουν. Γατί αναρωτιέμαι τι θα λέγανε τα λαμόγια του Συστήματος ,αν ο Κατίδης έλεγε πως ο χαιρετισμός του ήταν αυτός του Καθεστώτος του Ιωάννη Μεταξα (που είπε το ΟΧΙ το '40) ,και ο ίδιος χαιρετισμός που χρησιμοποίησε ακόμα και ο Σπύρος Λούης (και όλη η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα!) στους Ολυμπιακούς του 1936!

    Η, θα ήταν διασκεδαστικό να δούμε τι θα'καναν τα λαμόγια αν ο Κατίδης απλά δήλωνε όπαδός της Χρυσής Αυγής! Πως να διώξεις και τιμωρήσεις κάποιον επειδή κάνει τον χαιρετισμό ενός νόμιμου κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου? (πχ, σηκώνει την αριστερή γροθιά σφιγμένη..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μεταξάς ήταν δικτάτορας. Το ότι είπε το ΟΧΙ δεν το αλλάζει αυτό.

      Διαγραφή
    2. Μην ανοίξουμε βραδυνιάτικο τέτοια μεγάλη συζήτηση ,αλλα είμαι βέβαιος πως αν στις 28 Οκτωβρίου 1940 δεν κυβερνούσε ο δικτάτορας Μεταξας αλλα οι...δημοκράτες πολιτικοί θα είχαν στήσει κ*λο στον Μουσολίνι και στο Χιτλερ ,όπως οι σύγχρονοι συνάδελφοί τους στη Μέρκελ!

      Για το συγκεκριμένο θέμα ,ακόμα και μέσα στα τριάντα χρόνια της κυριαρχίας (και τρομοκρατίας) της Αριστεράς ,δεν νομίζω να ψηφίστηκε νόμος που κάνει παράνομο να είσαι οπαδός του Μεταξά. Αυτό ήθελα να πώ.

      Διαγραφή
    3. Δεν λέει πουθενά ότι είναι παράνομο να είσαι οπαδός του Μεταξά, οι ιδέες δεν διώκονται. Αν όμως κάνεις οποιαδήποτε προσπάθεια στήριξης δικτατορίας, θες να καταλύσεις την Δημοκρατία και το Σύνταγμα και ναι, τότε είσαι παράνομος. Δεν έχει να κάνει με Αριστερά/Δεξιά, έχει να κάνει με τον πατριωτισμό με τον οποίο θα πρέπει να υποστηρίζεται το Σύνταγμα (ακροτελεύτιο άρθρο)

      Διαγραφή
  9. εγώ πάλι στο κείμενο μου σήμερα για το μπάσκετ έγραψα για υστερόγραφο τούτο :

    Από το πρωί ζαλίστηκαν τα αρχίδια μου με τον χαιρετισμό ενός ανεγκέφαλου βλαχαδερού
    Αλλά την αμαρτία μου θα την πω σύντροφοι. Εγώ χάρηκα που έγινε αυτό γιατί έτσι ανακάλυψα τα γρήγορα αντανακλαστικά τις ΔΗΜΑΡ περί κοινωνικής ευαισθησίας. Έτσι λειτουργεί ο Φωτάρας με τον θίασο που θέλει να ονοματίζει κόμμα αλλά και με την παρέμβαση του ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ του ανθρώπου που μαζί με τα ανδρείκελα πιστεύουν ότι έσωσαν το Ευρώ και κατ΄επέκταση τον Έλληνα πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε στέλιο η επανάσταση πάντα ξεκινάει όπως έχεις καταλάβει από τα β.π. Δυστυχώς για τον παίκτη για Μία μαλακια του χάνει την οποία καριέρα μπορούσε να κάνει.

    Φίλε κωνσταντίνε, εδώ βγάζει ακόμη ανακοινώσεις o μπένι. O φώτης δε θα έβγαζε? Στο χαμό o λύκος πάντα χαίρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΕΣΩΣΕ ,ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ,ΤΗ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΑΕΚ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
    Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΙΑ ΝΤΟΠΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΤΙΤΟΠΙΓΚ.
    ΑΣΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή όντως είναι πρωτοποριακή ιδέα. Νεκροταφείο για τον ίδιο άλλα θα πάρει μαζί του και άλλους. Πάντως πλάκα πλάκα μόνο o λίνεν πού τον έκραζε, τον υπερασπίστηκε στην τελική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ο Σταλιν ήταν ναζι: http://www.google.gr/imgres?q=stalin+salute&hl=el&sa=X&biw=1280&bih=828&tbm=isch&tbnid=Bvl6uTFEtfr5_M:&imgrefurl=http://rexcurry.net/ussr-socialist-swastika-cccp-sssr.html&docid=fUsxdYw_2EAZQM&imgurl=http://rexcurry.net/ussr-stalin-nazi-salute.jpg&w=439&h=642&ei=7_9FUayfLMPwOsuQgZgF&zoom=1&ved=0CE0QhBwwAA&ved=1t:3588,r:0,s:0,i:77&iact=rc&dur=308&page=1&tbnh=197&tbnw=135&start=0&ndsp=24&tx=63&ty=102

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ http://paspartoy.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9749.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Φώτης Κουβέλης νοσταλγός του Χίτλερ...

    http://paspartoy.blogspot.gr/2012/05/blog-post_603.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα παω Τρίτη Γυμνασίου και μια φορά μας ρώτησε η καθηγήτρια μας τι συνέβη το 1821 και ΑΠΟ ΤΟΥΣ 28 ΜΟΝΟ 4 ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!!!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΟΝ ΚΑΤΔΙΔΗ (ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΕΙΜΑΙ..ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΠΙΛ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΑΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ) ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦίλΕ γιάννη θα γράψω και για τον άρη. Τώρα με την αδυναμία μου στον πάγκο ίσως και να την σκαπουλαρει.

    Για τον κατιδη τα λες όλα.η παιδεία μας είναι για κλάματα και με τον καιρό θα είναι και χειρότερη. Δεν θα μιλάμε για καταστροφές άλλα για συνωστισμους τύπου ΡΕπουση και όταν ρωτάνε έναν μαθητή για το ποιος πολέμησε κόντρα στην Ελλάδα το σαράντα θα λένε η μπαγερν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 20Π.Χ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...

    ΑΔΥΝΑΜΙΑ Ε? ΣΟΒΑΡΑ? ΜΑΚΑΡΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΝΙΚΕΣ ΚΑΤ ΕΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..ΜΑΤΣ ΠΑΛΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΜΕ 10 ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΦΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΟΑΚΑ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΕΛΠΙΖΩ ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ)ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ..ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΦΑΒΟΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η Ο ΑΡΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πόσο φασίστας μπορεί να είσαι ρε ανύπαρκτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

    ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕ ΣΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ..
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ 4-5 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΟΥ ΣΠΟΝΤΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ)..

    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ: ΑΡΗΣ, ΒΕ
    ΡΟΙΑ , ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΟΦΗ...(ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? ΕΣΥ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

    ΚΩΣΤΑΣ-7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ..

    ΚΩΣΤΑΣ-7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε κώστα ανάλυση με αριθμούς μην περιμένεις. έπαψα εδώ και καιρό να ασχολούμε με την ειδησεογραφία. Πάντως θα γράψω αύριο τη γνώμη μου για την ουρά και την δική μου άποψη για το ποιος θα κουνήσει τελικά μαντήλι. Δε βγάζω δηλαδή κομπιουτεράκι. Για μένα όσες ανέφερες τώρα ξεκινούν το πρωτάθλημα. Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη.μόνο η κέρκυρα χαιΡέτησε ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και σας επιασε ξαφνικα ο πονος για τους Δωριεις παναθεμα σας... τι δικαιολογιες θα βρειτε ακομα για τα αισχη που γινονται? Δεν εχω προβλημα με τον Κατιδη,ενα αγραμματο παιδι ειναι που οτι του ερθει στο κεφαλι κανει, εσυ που εισαι και δημοσιογραφος οπως γραφεις δεξια στη στηλη, εσυ πως μπορεις να γραφεις αυτα τα πραγματα στην Ελλαδα? Ακου εκει δωρικος, δεν με νοιαζει αν ειναι δωρικος ή οχι, στην Ισπανια να πας, στη Ζουαζηλανδη και στο Καζακσταν, θα σου που οτι ειναι του Χιτλερ. Κανενας δεν θα σου πει τιποτα για δωρικο χαιρετισμο. Σταματηστε να διαβαζετε βλακειες απο πηγες της πλακας και σταματηστε να λετε βλακειες οπως ''ο Κατιδης ειναι αγραμματος,αλλα ο χαιρετισμος ειναι δωρικος'', πως μπορει ενας αγραμματος να ξερει τους δωριεις και να μην ξερει την Χρυση Αυγη και τον Χιτλερ? Σταματηστε να στε βλακες...φτανει πια...και σταματηστε να στε ρατσιστες! Δεν οφελει σε τιποτα, αυριο μεθαυριο μπορει να διαλυθουν τα παντα εδω που ζουμε και να γινουμε σαν αυτους που εσεις οι χρυσαυγιτες δερνετε και μαχαιρωνετε. Θελετε να πατε εξωτερικο και να σας κανουν τα ιδια? Τοσο μυαλο εχετε? Τοσο περηφανοι ελληνες ειστε που ψηφιζετε αυτους για τους οποιους μας κραζει ολος ο κοσμος επειδη σκοτωνουν κοσμο? Αν ησασταν περηφανοι,θα σας εννοιαζε τι λενε στο εξωτερικο για μας, παντα εναν περηφανο τον νοιαζει η γνωμη του αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή