Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Νίκη για να του κόψει τα φτερά...

Την Κέρκυρα την κέρδισε εύκολα η ομάδα του Μίτσελ αλλά για να κάνει ήρεμες γιορτές θα πρέπει να νικήσει και τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη στο Φάληρο...


Ο Ολυμπιακός χωρίς να κάνει όργια πέρασε από το Νησί των Φαιάκων αλλά για τους παίκτες του Μίτσελ δε φτάνουν πλέον μόνο αυτές οι νίκες. Για να κάνουν λοιπόν ήρεμες γιορτές πρέπει να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και να επανέλθουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Πιστεύω πως πλέον έχουν καταλάβει πως έτσι όπως τα έκαναν, από εδώ και πέρα θέλουν μόνο τρίποντα.

Με τα ψέμματα λοιπόν, ο ΠΑΟΚ του Αναστασίαδη είναι πρώτος. Με δεκατρείς παίκτες περίπου, άπαντες ξεζουμισμένοι, παίρνοντας από όλους το 200% των δυνατοτήτων τους. Σίγουρα κάπου θα γκελάρει με τόσο μικρό ρόστερ αλλά αν φύγει με αποτέλεσμα από το Φάληρο, τότε το Γενάρη θα δώσει τα ρέστα του, θα ενισχυθεί και με την ρέντα που έχει, ποιος ξέρει που μπορεί να φτάσει.

Καλό ήταν που ανέβηκε ο Μπενίτες, ωραία που παίρνει χρόνο και ο Φορτούνης αλλά με τον ΠΑΟΚ θα είναι πόλεμος. Όποιος και να επιλεγεί θα πρέπει να ματώσει για να κερδίσει η ομάδα. Σβηστά δε κερδίζει πρωτάθλημα. Υπομονή λοιπόν μέχρι το ντέρμπι.

1 σχόλιο:

  1. http://inpaok.com/210629/%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1-pic/

    Εύχομαι με το πρώτο φαλτσοσφύριγμα ο ΠΑΟΚ να αποχωρήσει από το γήπεδο. Το έχουμε ξανακάνει!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή