Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Έναν τέτοιο φορ χρειάζεται...

Η περίπτωση του Μάρκο Πάντελιτς είναι η πλέον ενδεδειγμένη για τον φετινό Ολυμπιακό, διότι ο Σέρβος στράικερ έχει όλα τα προσόντα που λείπουν από το παιχνίδι των Πειραιωτών.

Πριν λίγα χρόνια, έρχονταν στην Ελλάδα ο... παππούς Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος χωρίς να τρέχει και να δίνει μάχες, κατάφερε να πετάξει καμιά 20αρια γκολ και να τρελάνει κόσμο. Με άμυνες όπως αυτές των ελληνικών ομάδων, ένας επιθετικός με τεράστια προσόντα και μεγάλη αίσθηση του γκολ μπορεί να βάζει γκολ όποτε το θελήσει.

Κλασικό σέντερ φορ, με σωστές τοποθετήσεις και δολοφονικό ένστικτο. Αυτό χρειάζεται ο Ολυμπιακός αφού πλέον ο μόνος που θυμίζει κάτι ανάλογο είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Τα παραπάνω στοιχεία τα έχει και με το παραπάνω ο Πάντελιτς. Ο έμπειρος Σέρβος μπορεί να κάνει παπάδες στην Ελλάδα, απλά για να ολοκληρωθεί το ντιλ θα πρέπει να πέσει λίγο από τα σύννεφα.

2,5 εκατομμύρια ευρώ δεν θα έπαιρνε ο Μέσι στον Ολυμπιακό... Τώρα έπεσε στο 1,8... Και πάλι όμως είναι πολλά... Οι Πειραιώτες δίνουν μέχρι 1,5 εκατομμύριο ευρώ και αυτά κατά τη γνώμη μου είναι υπεραρκετά. Το ντιλ είναι οικονομικά ασύμφορο αλλά έχει πολλά θετικά και στο λιμάνι το έχουν διαπιστώσει και για αυτό το συνεχίζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου