Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Πολλά τα οφέλη για την ΑΕΚ

Πολλά και διάφορα ήταν τα οφέλη από τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Νταντί Γιουνάιτεντ, αφού πλέον οι "κιτρινόμαυροι" μπορούν να κοιτούν διαφορετικά την επόμενη ημέρα. Ας εξηγήσω τι εννοώ...

1. Η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα αποφέρει στην ΑΕΚ ένα ποσό της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό μάλιστα μπορεί να φτάσει και τα 5 εκατομμύρια, ανάλογα με τις νίκες των "κιτρινόμαυρων". Αν μη τι άλλο, τα λεφτά είναι πολλά και για ένα ταμείο με τόσες τρύπες, είναι κάτι παραπάνω από βάλσαμο.

2. Τα λεφτά μπορούν να καλύψουν και την τρύπα του αμυντικού... Η φυγή του Μαίστόροβιτς έμεινε ακάλυπτη, μέχρις ότου βρεθούν χρήματα. Τώρα που βρέθηκαν δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους διοικούντες... Πρέπει να πάρουν και μάλιστα καλύτερο από τον Σουηδό οπισθοφύλακα.

3. Βρήκε το δρόμο του ο Τζιμπούρ... Όμορφο γκολ, συνέχεια μέσα στις φάσεις, ορεξάτος και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να είναι μια νέα εσωτερική μεταγραφή για την Ένωση αφού το πρόβλημα στην απόδοση του είναι τα σκαμπανεβάσματα.

4. Κέρδισε τον Λαγό... Ο πρώην μπακ του Ηρακλή όργωνε την αριστερή πλευρά, έκανε σέντρες, έκανε κούρσες και θύμιζε τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει πριν μερικά χρόνια όλη την Ελλάδα. Αν κρατήσει τον ίδιο ρυθμό, τότε ο Καράμπελας θα βλέπει ενδεκάδα με κιάλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου