Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τι είδα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού!


Μετά από μία άκρως εντυπωσιακή υποδοχή στον Άλμπερτ Ριέρα, το μενού για τους φίλους του Ολυμπιακού περιελάμβανε ακόμη μία χορταστική νίκη κόντρα στην άσημη Μπέσα.

Η αλβανική ομάδα δεν ενδείκνυται για σοβαρά και ασφαλή συμπεράσματα, παρόλα αυτά οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν κάτι που έλειψε από την περσινή χρονιά. Τα γκολ έλειπαν και δεν έρχονταν εύκολα από όλους του παίκτες της ομάδας. Πλέον, εκτός από τους σέντερ φορ, σκοράρουν και οι μέσοι και ακόμη δεν έχουν μπει στο παιχνίδι και τα βαριά χαρτιά της ομάδας.

Οι παίκτες του Λίνεν ξόδεψαν ανούσια ένα ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησαν περιθώρια στους Αλβανούς και τους έκαναν πραγματικό σάκο του μποξ. Δυο γκολ από τον Ντουντού, δύο από τον Μαρέσκα, ένα από τον "Ντάρμπι" και ένα από τον Φετφαζίδη συνέθεσαν τον πίνακα των σκόρερ, ενώ για τους Αλβανούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λαζαρέφσκι.

Παρότι, μέσα Ιουλίου, οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν πως μπορούν να πάρουν αρκετά από κάποιους παίκτες ενόψει της νέας περιόδου. Ο Ντουντού δείχνει αναγεννημένος, ο Μαρέσκα φαίνεται πως βρίσκει τη χαμένη του διάθεση, ενώ "Φετφα" και "Ντάρμπι" βροντοφώναξαν στον Λίνεν πως είναι εδώ. Τέλος, σαν μικρή παρατήρηση θα ήθελα να πω πως αν αφήσει ο Ολυμπιακός τον Άγγλο, τότε θα κάνει διπλό έγκλημα αφού ο έτερος διεκδικητής, Μήτρογλου, δείχνει αφάνταστα ντεφορμέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Πάρντο, Γκαλίτσιος, Χολέμπας, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί (46' Ντάρμπισαϊρ), Μιραλάς, Όσκαρ (46' Μήτρογλου), Ντιόγκο (69' Φετφατζίδης)

Μπέσα (Σπέτιμ Ντούρο): Μπακάι, Αλίου, Χατζιμπούλιτς, Τσικαλέσι, Οσμάνι, Φερίζοβιτς, Πότσι, Ντος Σάντος, Ντέμπι(71' Στίνι), Τζακούπι, Λαζαρέφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου