Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Και γιατί όχι Τίμοστσιουκ;


Ο Λουίς Φαν Χάαλ μίλησε στο "Kicker" για τη νέα περίοδο και τόνισε πως δεν υπολογίζει στα βασικά πλάνα του τον Ανατόλι Τίμοστσιουκ. Γιατί να μην έρθει στον Ολυμπιακό;

«Κατά τη γνώμη μου, ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να αποχωρεί αν δεν αγωνίζεται πολύ στην ομάδα του και δεν υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξει αυτό. Τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Τίμοστσουκ. Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, ενώ ο Μαρκ Φαν Μπόμελ είναι ο αρχηγός της ομάδας. Δύσκολα θα δείτε τον Ανατόλι βασικό την επόμενη περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και καιρό στην αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ, με το πρώτο όνομα στη λίστα να είναι αυτό του Τζενάρο Γκατούζο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και άλλα ονόματα από το πάνω ράφι που στον Πειραιά θα έπρεπε να εξετάσουν.

Ο Ουκρανός αμυντικός μέσος δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα λεφτά που ξόδεψε η Μπάγερν Μονάχου για να τον πάρει στη Γερμανία και πλέον θα αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη, αφού η ομάδα της Βαυαρίας δύσκολα θα κρατήσει ένα τόσο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον πάγκο.

Για να αποχωρήσει ο παίκτης, η ομάδα θα πρέπει να πάρει ένα ποσό της τάξεως των 7 με 8 εκατομμυρίων, ενώ οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή πλησιάζουν τα δύο εκατομμύρια. Καλό θα ήταν να εξεταστεί και η συγκεκριμένη λύση...

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον το μπλογκ σου!Ο Αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο.Σου εύχομαι Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού με Υγεία και πολλούς-πολλούς αναγνώστες!
    Στέργιος-(Egyptian)

    ΑπάντησηΔιαγραφή