Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Χάνει τον στόπερ αλλά παίρνει... Νολίτο!

Εδώ ο κόσμος χάνεται που λέμε και στον Παναθηναϊκό χτενίζονται. Αντί για στόπερ στο "τριφύλλι" κοιτούν για επιθετικό. Μάλλον είναι της φιλοσοφίας: "Τρώμε τέσσερα αλλά θα βάλουμε πέντε"!

Ο Κρις συμφώνησε να συνεχίσει τη καριέρα του στη Λυών και ο Γκαλάς, ο οποίος δεν έχει πρόταση στα χέρια του, ακόμη βρίσκεται στην αναμονή.

Ο Γάλλος αμυντικός δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, κάτι που για την ώρα δε γίνεται και οι διαπραγματεύσεις πέφτουν στο κενό. Η κατάρα του στόπερ εξακολουθεί να κυνηγά την ομάδα και αν δεν αλλάξουν τραγικά τα πράγματα, τότε ή θα αποκτηθεί ο παίκτης την τελευταία ώρα ή... την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ακόμη ψάχνουν τον λόγο της πρόσληψης του Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος δεν έχει δώσει ακόμη κανένα ίχνος γραφής. Σήμερα, διάβασα στην "Εξέδρα" πως ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων" θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον 23χρονο φορ της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, Νολίτο.

Προσωπικά, δεν έχω άποψη για τον παίκτη, αλλά μου προξενεί εντύπωση πως ένας παίκτης σε ηλικία 23 ετών, που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα ενός συλλόγου, μπορεί να προσφέρει πραγματικά σε μια ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου