Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Και τώρα το αμυντικό χαφ!


Στην ιταλική αγορά θα κινηθεί από ότι φαίνεται ο Ολυμπιακός, με τον Ένζο Μαρέσκα να είναι , όπως όλα δείχνουν, ο ρυθμιστής της μεταγραφής του αμυντικού χαφ.

Το βαρύ συμβόλαιο του πρώην μέσου της Σεβίλης είναι αυτό που θέλει να ξεφορτωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συμμερίζεται την άποψη του κόσμου πως στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να αποκτηθεί κάποιος παίκτης με πιο σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά. Ο Ιταλός μέσος έχει συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο, ποσό το οποίο μπορεί να εκταμιευτεί για την υπόθεση του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο άσος της Μίλαν έχει απολαβές που αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ αγκάθι παραμένει και η πλευρά της ομάδα του Κατάρ, η οποία του τάζει ουκ ολίγα πετροδόλλαρα. Όσον αφορά το θέμα του Μαρέσκα, το Ανόβερο ετοιμάζει πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για τον Ιταλό αλλά από το περιβάλλον του παίκτη αφήνουν να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είτε για την Ιταλία είτε για την Ισπανία.

Στο έτερο θέμα με τον Μπαπτίστα, μπορεί οι Ιταλοί να τον στέλνουν στην Ελλάδα αλλά δεν είναι και τόσο απλό το ντιλ. Η Ρόμα ζητά πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακριβό είναι και το κασέ του παίκτη, την ώρα που επιθετικά η ομάδα του Πειραιά έχει ενισχυθεί αρκετά και δεν είναι αναγκαίο ένα τέτοιο άνοιγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου