Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Έχουν ξεφύγει στον Παναθηναϊκό...


Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε πριν δύο μήνες το νταμπλ αλλά οι παράγοντες του "τριφυλλιού" συνεχίζουν να σκορπούν μιζέρια στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει το στόπερ-hummer-killer ή όπως αλλιώς τον έχουν βαφτίσει αλλά ακόμη βρίσκεται στο ψάξιμο. Κάτι ανάλογο συνέβη και την περσινή χρονιά αλλά αυτή τη φορά στο τιμόνι της ΠΑΕ ήταν ο Νικόλας Πατέρας, με συγκυβερνήτη τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Οι δύο τελευταίοι αποχώρησαν και πλέον βρίσκονται στα χαρακώματα, με μοναδικό σκοπό τον εντυπωσιασμό της φίλαθλης γνώμης. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει τον Γκαλάς αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Πλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τέως πρόεδρος των "πρασίνων" προσφέρει 500.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια για να καλυφθεί η διαφορά με τον Γάλλο αμυντικό.

Καλά και αυτό είναι κακό θα μου πείτε; Είναι κακό, αν διαβάζεις και τις υποσημειώσεις. Οι αγνές προθέσεις σπάνια υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και πλέον άπαντες θα πρέπει να περιμένουν τη νέα επίθεση των δύο παραγόντων στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Είναι κοινό μυστικό πως η κόντρα δεν έχει τελειώσει απλά διανύουν περίοδο προσωρινής ανακωχής μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Το κακό σε όλα αυτά είναι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν ταυτίζεται με πρόσωπα αλλά με ιδανικά, έχει κουραστεί με όλα αυτά και έχει χάσει πλέον κάθε διάθεση για μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου