Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Δεν είναι ο Μεσσίας ο Βαλβέρδε...


Γεια σας φίλοι μου! Όσοι με παρακολουθούσατε στο Goal.com θα ξέρετε λίγο πολύ τη γνώμη μου για το "Μυρμήγκι". Όσοι πάλι είστε νέοι στην παρέα μας, καλό θα είναι να μάθετε τους λόγους που εξηγούν τον τίτλο...

Ο Ισπανός είναι αναμφίβολα καλός προπονητής... Έχει επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές, γνωρίζει τα κατατόπια στου Ρέντη και έχει άψογη χημεία με τους φίλους της ομάδας, αφού από τη μία έφυγε ως νικητής, ενώ από την άλλη στη θητεία του στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί να δώσει πνοή στο νέο όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά μπορεί να γίνει και η καταστροφή του... Δεν είναι ο Μεσσίας ο Ισπανός και δεν πρέπει να τον βλέπουμε ως κάτι τέτοιο... Θυμηθείτε πως έφυγε από τους "ερυθρόλευκους"... Η διοίκηση τον καλεί να ανανεώσει, αυτός παίζει τα παιχνίδια... κάποιου Ιμπάνιεθ και στο τέλος φεύγει μέσα σε λυγμούς, δηλώνοντας πως είναι Ολυμπιακός.

Νερό στο κρασί του έπρεπε να βάλει τότε και ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι δύο άνδρες να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Έλα όμως που αμφότεροι έχουν ισχυρή προσωπικότητα... Αμφότεροι είναι περήφανοι και εγωιστές στο φουλ... Πλέον αυτά είναι παλιές ιστορίες...

Το ποτήρι είναι μισοάδειο για κάποιους, ενώ για τους περισσότερους είναι μισογεμάτο... Καλό θα είναι λοιπόν να κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί όπου ακούς πολλά κεράσια... Κάτι ανάλογο συμβαίνει και για τον διαστημικό Παναθηναϊκό αλλά αυτό θα το αναλύσω άλλη στιγμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου