Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Πίσω από τις λέξεις...


Ο Ζήσης Βρύζας έβαλε τέλος στη θητεία του στον ΠΑΟΚ και με τις δηλώσεις του, φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Τι εννοούσε στην πραγματικότητα:

Ο Ζήσης Βρύζας πιστώθηκε την λάθος επιλογή του Μάριο Μπερέτα αλλά και τον αποκλεισμό της ομάδας από τον Άγιαξ. Η πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού δεν άρεσε στον Ζαγοράκη και με τον τρόπο που τον απέλυσε, έδειχνε ποιος θα είναι ο επόμενος. Ακολούθησε ο αποκλεισμός από τους Ολλανδούς, γεγονός που στοίχισε οικονομικά στον Δικέφαλο. Κάπου εκεί ράγισε το γυαλί και ο πρώην άσσος του ΠΑΟΚ θεωρούνταν ξένο σώμα... Ήρθε και η πρόταση από τον Σάντος να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα και το θέμα έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου