Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ο άρχοντας των μεταγραφών!


Το άσκοπο σκόρπισμα χρημάτων συνεχίζεται από την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δίνει ένα σκασμό λεφτά για να πάρει στην Αγγλία τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Αναμφισβήτητα ο "Σούπερ Μάριο" είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιταλίας και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να δείξει τι αξίζει. Μια ομάδα όμως που παλεύει να σπάσει την τετράδα των Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ δεν πρέπει να δίνει τόσα χρήματα για επενδύσεις.

Χρειάζεται παίκτες φτιαγμένους και αφού έχει τα χρήματα, μπορεί να πάρει ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν το στάτους της ομάδας. Αυτό δε φαίνεται να το καταλαβαίνουν στη Σίτι και πλέον είναι έτοιμοι να δώσουν στον Μοράτι, ο οποίος έχει ένα τρόπο να πουλάει... κάρβουνα για χρυσό, τον ουρανό με τα άστρα.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση των Άγγλων φτάνει τα 26 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Ρομπίνιο, ο οποίος δίνεται ως δανεικός στην ομάδα του Μιλάνου για τον επόμενο χρόνο. Αν πετύχει και αυτό το ντιλ για τον Ιταλό επιχειρηματία, τότε ο άνθρωπος θα είναι ο μάστερ των μεταγραφών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου