Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ είσαι και... κουνάς σεντόνι!


Ο ΠΑΟΚ ταμπουρώθηκε στην άμυνα, κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, ενώ σημείωσε και ένα χρυσό γκολ. Θα είναι το ίδιο σοβαρός και στην Τούμπα;

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ κινείται πλέον όλη η Θεσσαλονίκη και άπαντες προσδοκούν σε ανάλογη εμφάνιση στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ. Η άμυνα της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη μόνο για σεμινάριο δεν ήταν αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει την ομάδα αλλά και τον Έλληνα τεχνικό, αφού κατάφερε να συμμαζέψει την εικόνα της παιδικής χαράς που είχε η ομάδα στα φιλικά υπό τις οδηγίες του Μάριο Μπερέτα.

Μοναδική φάλτσα νότα ήταν ο Μπουσαϊντί, ο οποίος δε μου γέμισε το μάτι με την απόδοση του σε καμία περίπτωση. Το κακό με τον ΠΑΟΚ είναι πως δεν πίστευε σε μερικά χαρτιά που είχε στο παρελθόν και τώρα το πληρώνει. Για εμένα ο Νίκος Αραμπατζής αξίζει περισσότερες ευκαιρίες ενώ υπήρχαν και άλλοι παλιότερα αλλά θα μιλήσουμε άλλη στιγμή για αυτό.

Η παρουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη μπροστά κράτησε πίσω τους Ολλανδούς, ενώ το γκολ του υπερπολύτιμου Ίβιτς, ίσως είναι αυτό που θα στείλει την ομάδα... στο σεντόνι. Το θέμα πλέον είναι η πίεση, δηλαδή το κατά πόσο θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που ακολουθούν.

Ο κόσμος θέλει σαν τρελός να δει... αστεράκια, η διοίκηση πλέον ασχολείται σοβαρά και όχι όπως τότε στα ματς με την Μακάμπι, ενώ και οι παίκτες φαίνονται έτοιμοι για αυτό το μεγάλο άλμα. Πλέον, μένει να αποδειχτεί και στην πράξη αν ο Δικέφαλος μπορεί να πετάξει και στην Τούμπα.

Η νίκη δεν είναι μονόδρομος, η ισοπαλία χωρίς γκολ δίνει την πρόκριση και αυτό ίσως είναι το πιο λογικό αποτέλεσμα. Αν οι Γκαρσία και Βιτόλο βγάλουν την πολύ δουλειά στα χαφ, τότε όλα είναι πιθανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου