Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Η μπάλα στον αέρα...

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η μοναδική εντολή του Σίλβα στους παίκτες του είναι η επίθεση από ψηλά...


Περίεργο αυτό το ντέρμπι αφού ο Ολυμπιακός έρχεται από τεράστιο διπλό, ο ΠΑΟΚ έρχεται από καλό αποτέλεσμα και παρότι έχουν δύο μέρες διαφορά σε θέμα ξεκούρασης, αμφότεροι παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια ελέω και της επερχόμενης διακοπής. Με λίγα λόγια σφίξτε τα δόντια, ξεχάστε την κούραση και από Δευτέρα χαλάρωμα.

Με δεδομένη την εικόνα του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θα πάει σε συνταγή Άρσεναλ. Έμφαση στα στημένα, με την μπάλα να είναι συχνά πυκνά ψηλά, με στόχο να βλάψει τον Όλσεν. Ο Όλσεν στον αέρα είναι τροχονόμος όμως χαμηλά είναι δυνατός και αυτό είναι που τον κρατάει ακόμη βασικό στον δικέφαλο.

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί τα πλάνα του Σίλβα και ο Πορτογάλος συνηθίζει να κάνει την έκπληξη κάθε αγωνιστική, βλέπω τον Ντουρμάζ να παίζει αριστερά που ξέρει από την Τούμπα και έχει το μομέντουμ. Αν ο Σουηδός είναι καλός και ταίσει τον φορ(μάλλον ο Φίνμπο γιατί ο Ιντέγιε έχασε 2-3 προπονήσεις), τότε οι Πειραιώτες θα έχουν μεγάλες πιθανότητες.

Όλα τα λεφτά θα είναι το πως θα σπάσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο κέντρο, όπου Τζιόλης και Κάτσε κόβουν και ράβουν. Το ζητούμενο είναι πως θα παίξει ο Τούντορ στην σκακιέρα. Αν ανοιχτεί θα το πληρώσει και θα ηττηθεί. Αν πάλι περιμένει πίσω και παίξει στην κόντρα θα έχει μεγάλη τύχη αφού Μακ και Ροντρίγκεζ τρέχουν σαν δαίμονες. Γίνεται όμως να παίξεις ταμπούρι σε μια φλεγόμενη Τούμπα; Υπομονή και θα το μάθουμε σε λίγες ώρες...

3 σχόλια:

  1. Φουλ επιθεση σαν να ειναι νοκ αουτ ματς. Αυτα τα ματς τα παιρνεις μονο με τσαμπουκα... παιζεις για τη φανελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να δούμε Μανόλο... Γτ πρέπει και αυτοί που φορούν τη φανέλα να αντέχουν τέτοιες καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/121400/psaxnoyn-gia-ton-xrimatodoti-toy-noor1

    ΑπάντησηΔιαγραφή