Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Όταν το θηρίο μυρίζει το αίμα...

Τι να πεις και τι να γράψεις πάλι για αυτό το ντέρμπι... Η διαφορά του Ολυμπιακού με τους υπόλοιπους είναι πλέον στο πικ της και κάθε κουβέντα για ντέρμπι μοιάζει αστεία...


Ο μέτριος εώς κακός Ολυμπιακός σκόρπισε την ΑΕΚ του Δέλλα στους τέσσερις ανέμους.Σβηστός και χαλαρός όπως στην Τούμπα. Οι παίκτες του Σίλβα δε ζορίστηκαν, χτύπησαν αρχικά με τα στημένα που πονούσαν τον Δικέφαλο και στη συνέχεια δέχτηκαν με τεράστια ευχαρίστηση το δώρο του Δέλλα με τον Μπουονανότε.

Ο Έλληνας προπονητής είπε να πάει το ματς όπως πέρυσι αλλά φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά αφού οι Πειραιώτες ήταν και διαβασμένοι και καλύτεροι. Η έμπνευση του να βγάλει τον Σιμόες ήταν καταστροφική αφού κάπου εκεί έδωσε την χαριστική βολή στην ομάδα του. Ο Μπουονανότε μαρκάρει μόνο με τα μάτια, τρέχει μόνο όταν επιτίθεται, ο Μάνταλος δίπλα στον Γιόχανσον στεκόταν σαν βιδωμένο άγαλμα και ο Σουηδός έτρεχε σαν τον παλαβό να κόψει καμία μπαλιά.

Μα γίνεται; Και τον Μακελελέ στα καλά του να είχε ο Δέλλας, πάλι δεν θα μπορούσε μόνος του να κάνει την δουλειά. Οι ερυθρόλευκοι μυρίστηκαν αίμα και σκότωσαν μια ομάδα που ούτε η ίδια ξέρει τι θέλει φέτος. Οι μισοί θέλουν πρωτάθλημα, οι άλλοι μισοί θέλουν Ευρώπη και καλή παρουσία και οι εναπομείναντες τα έχουν βάψει μαύρα λες και η ΑΕΚ ήταν μια ανάσα από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κακό με τον φετινό Ολυμπιακό είναι πως τα ματς όσο δύσκολα και να φαίνονται πριν την σέντρα, τόσο εύκολα και σβηστά τα παίρνει μετά. Με ροτέισον σβήνει τον ΠΑΟΚ από το πρώτο ημίχρονο, με σβηστές μηχανές ρίχνει τέσσερα στην ΑΕΚ και περιμένει να αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟ. Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν πως φέτος θα υπάρχει λίγη πίεση στον πρωταθλητή, φέτος κάνει πάρτι από το ξεκίνημα και αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει κάθε ρεκόρ. 

Τώρα ακολουθεί η Κροατία που θα είναι πιο δύσκολη από την Άρσεναλ αφού εκεί δε πας για θαύμα αλλά για βαθμούς πρόκρισης. Το αν μπορεί να το πετύχει; Αν παίξει λες και παίζει με μεγάλη ομάδα σίγουρα, αν τους υποτιμήσει θα χάσει και μάλιστα πανηγυρικά.

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι από καρδιάς να αποκλειστούν όλες οι ομάδες από την Ευρώπη για να πάψει αυτός που του έχει απαγορευτεί η ενασχόλησει με το ποδόσφαιρο να τσεπώνει κάθε χρόνο τα 25 εκατ. €.

    ΑπάντησηΔιαγραφή