Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Η αδιαφορία τους με σκοτώνει...

Δεν υπάρχει δε μπορώ, δε θέλω υπάρχει λένε και στην περίπτωση του Ολυμπιακού ισχύει κατά γράμμα αφού οι παίκτες του Μίτσελ έχουν βαλθεί να μας εκνευρίσουν με την αδιαφορία τους...


Οι ίδιοι παίκτες που κέρδισαν φέτος την Ατλέτικο και την Γιούβε, έχασαν από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με κάτω τα χέρια, έφεραν ισοπαλία με τον ΠΑΣ και ποιος ξέρει που θα σταματήσει η κατηφόρα μας. Όχι, τη μπάλα που ήξεραν δεν την ξέχασαν αλλά δε θέλουν....

Βολεύτηκαν στα μεγάλα τους συμβόλαια, στην απουσία των προστίμων από την ελαστικότατη διοίκηση, στον Μίτσελ που διαρκώς τους εκθειάζει και στον κόσμο που διαρκώς τους στηρίζει. Ο Μανιάτης λοιπόν ως αρχηγός ανέλαβε την ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις αλλά δεν είναι καιρός για δάκρυα.

Μυαλά πρέπει να αλλάξουν και γρήγορα. Ο Μήτρογλου θα πρέπει να ξαναγίνει ο παλιός Μήτρογλου. Να χάσει τα κιλά που έχει, να ξημεροβραδιαστεί στου Ρέντη αλλιώς σύντομα θα παίζει στον Πανιώνιο και σαν αλλαγή. Ναι μιλάμε για τον καλύτερο Έλληνα σέντερ φορ που σε ένα χρόνο έχει καταφέρει να καταστρέψει τον εαυτό του με τον χειρότερο τρόπο.

Δεν είναι μόνο όμως ο Μήτρογλου και η επίθεση. Αν είχαμε πρόβλημα μόνο μπροστά, τότε θα φέρναμε πάντα ισοπαλίες. Και πίσω σερνόμαστε. Μαζουάκου και Ομάρ δεν είναι μπακ. Πίστευα πως στην Ελλάδα θα μπορούσαν να παίξουν στην θέση αλλά έκανα λάθος. Τόσο επιθετικά μπακ είχα καιρό να δω στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να βγάζουμε φάσεις μπροστά και στην κόντρα να παίζουμε με δύο αμυντικούς.

Πέρα όμως από το αγωνιστικό, το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Στην άσημη Ελλάδα, οι παίκτες του Μίτσελ δεν έχουν όρεξη να παίξουν. Στην Ευρώπη που τους βλέπει τόσος κόσμος, σκυλιάζουν. Αυτό πρέπει να αλλάξουν στο Λιμάνι. Το πως βλέπουν τα πράγματα γύρω τους. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη είτε παίζει με το ΑΟ Κάτω Περδικούλας, είτε με τη Γιουβέντους.

Με το πρωτάθλημα μεγαλώσαμε, όχι με το Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον Παναθηναϊκό μαλώναμε στην τελική το επόμενο πρωί ενός ντέρμπι, όχι με τον φίλο της Ατλέτικο. Ο Παοκτσής θα μας κοροϊδεύει αν πάρει το πρωτάθλημα, όχι οι Ιταλοί αν περάσουν στους 16.

Βασίλης Κούμπουλας

2 σχόλια:

  1. Mε καλυψες απολυτως. Θα παει ο παοκ πρωταθλημα και θα γελασει και ο παρδαλος ελεφαντας.

    Δυστυχως τα πραγματα μεσα στην ομαδα εχουν ξεφυγει καποιοι την βλεπουν μονο σαν πορτοφολι και πως θα βγαλουν κερδος. Οταν δε βαζεις προστιμα, οταν δεν τραβας αυτια ομως αυτα συμβαινουν.

    Ο κοσμος του Ολυμπιακου θελει το πρωταθλημα, δεν γουσταρουμε να χανουμε ποσο μαλλον απο καποιους που εχουν να παρουν πρωταθλημα εδω και 30 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Π.Α.Ο.Κ. είτε πάρει πρωτάθλημα είτε όχι, εμείς θα συνεχίσουμε να τον λατρεύουμε...Αν αξίζει ο Π.Α.Ο.Κ. το πρωτάθλημα θα πρέπει να το πάρει, το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες της λίγκας. Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να υπάρξει αποκέντρωση και στο ποδόσφαιρο.

    Το πρόβλημα σας είναι νοοτροπία σας. Δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την ήττα και αυτό ειναι αρρωστημένο. Θεωρώ ότι η κρίση στην Ελλάδα πρωτίστως είναι ηθική και η ομάδα σας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παρακμή και στην έλλειψη αξιών του κράτους μας.

    Καμμιά αναφορά για την σύσταση συμμορίας δεν βλέπω και μόνο από αυτό το γεγονός θα έπρεπε να σταματήσει η σούπα λίγδα. Εύχομαι σύντομα να καταστραφούν όλοι οι υπαίτιοι της κατάντιας μας καθώς επίσης και η αρρωστημένη τους νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή