Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Πραγματικό κολαστήριο η Τούμπα...

Αφού πρώτα παρακολούθησα από κοντά τον Ολυμπιακό, είπα να κάτσω να δω και το καυτό ντέρμπι της Τούμπας και δεν μπορώ να κρύψω πως ανατρίχιασα με την απίστευτη εξέδρα...


Ρε τι πλάκα έχουν... Η πύρινη Τούμπα λοιπόν κατασπάραξε με τη φωνή και την δύναμη της την ομάδα του Αναστασίου. Το ότι έχασαν είναι άλλο θέμα. Το ότι έχασαν και το έκαναν γαργάρα και αυτό είναι άλλο θέμα.

Αυτή τη φορά λοιπόν στο κολαστήριο δεν υπήρχαν ούτε γαύροι στους πάγκους, ούτε εκατοντάδες πυρσοί, ούτε φωτοβολίδες, ούτε σκηνικό πολέμου. Τι εννοείται πως ήταν ντέρμπι; Μα αφού οι δύο ομάδες έχουν κάνει κοινό μέτωπο εναντίον του δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια ισοπαλία λοιπόν θα βόλευε και τους δύο.

Αλλά υπολόγισαν χωρίς την γυριστή του μίστερ Σκάι. Διπλό και ξερός ο Ιβάν, ο Άγγελος και η Παναγία που αν ερχόταν σε κάθε επίκληση του κόουτς του ΠΑΟΚ, θα χρειαζόταν υπερωρίες για να τα βγάλει πέρα.

Αλήθεια, τώρα που είπαμε για Παναγία, γιατί δηλαδή ένα άγιο πρόσωπο να θέλει το πρωτάθλημα στην Τούμπα; Αν είναι έτσι, ο Μίτσελ να επικαλείται τον Θεό και ο Αναστασίου τον Χριστό... Αστεία πράγματα...

Περιμένω πάντως και την επίσκεψη του Ολυμπιακού στην εκκλησία της Θεσσαλονίκης. Θα είναι το ίδιο αρμονική η ατμόσφαιρα;

8 σχόλια:

  1. Ίσως επειδή δεν έπαιξαν ματς στην Λεωφόρο και να τους σφάξει ο διαιτητής ο Καλογερόπουλος όπως έγινε πέρσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Οταν μια ομάδα δεν δίνει δικαιωμάτα με την εμετική διατησία υπέρ της, της συμπεριφέρονται κόσμια.
    Και μην αρχίσετε να μου λέτε πριν 30 χρόνια που πήγαινε ο καπετάνιος με τα πιστόλια και άλλους αστικούς μύθους. Δεν αποτελούν άλλοθι για τα ξεράσματα που βλέπουμε τα τελευτάια 20 χρόνια από τον Σωκράτη Μαρινάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μην απορείτε δηλαδή και φτιάχνετε καινούργιες θεωρίες συνομωσίας για ψεκασμένους Ολυμπιακούς, του τύπου : "ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΙΒΑΝ" και άλλες μαλαμόρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως έπιασαν τον Αλαφούζο να συνομιλεί με τον Χ'νικολάου; Προσωπικά θέλω Βόρειο και νότιο όμιλο για να ηρεμήσουμε όλοι και να πάψει ο Βορράς να είναι η αγελάδα που θα αρμέγει μια ζωή ο νότος.
    Ο βάζελος είναι εξίσου απεχθείς, απλά με εσάς έχει χαθεί το μέτρο...Δεν νοιώθω καμία απολύτως τύψη στα ευρωπαϊκά σας παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απεχθής* ήθελα να γράψω, ντροπή μου με διαβάζουν και αιπηστυμαισ...

      Διαγραφή
  5. Bασιλη εμεις πρεπει να κοιταμε να παιζουμε σωστα και να νικαμε σε καθε ματς. Ο Δεκεμβρης ειναι κοντα και πολυ θα ευχαριστηθω αν οπως και περσυ τους κανουμε πλακα στο "Καραικακης".

    Το θεμα ειναι να μην παιξουμε ομως οπως με τον βαζελο, ο παοκ δεν εχει καμια σουπερ ομαδα και σιγουρα οτι αργησε να κανει γκελα ηταν μαλλον λογω προσευχων και γενικα κακης ποιοτητας ομαδων της σουπερ λιγκ. Θα ξεφουσκωσει σιγα σιγα.

    Οσο αναφορα το τι (δεν) εγινε στις εξεδρες, δεν με παραξενεψε. Αλλωστε οι παοκτζηδες ζουνε μονο για το ματς με τον Ολυμπιακο, ακομα και τα κομπλεξ τους περι αρη τους εχουν περασει. Το κακο ειναι πως οι δικοι μας παικτες δεν εχουν μαθει να παιζουν σε γηπεδα που βραζουν, απο τη μια τους καταλαβαινω, απο την αλλη αναπολω βεβαια και κατι παλιες καλες στιγμες που επεφταν πετρες, καθισματα, φωτοβολιδες και εμεις περναμε διπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα είχε πλάκα πάντως ένα πρωτάθλημα στα δύο... Βόρειοι και Νότιοι αλλά τότε θα έπεφταν σε μελαγχολία στην Τούμπα...

    Ούτε με τον Άρη τέτοιο κόμπλεξ...

    Πάντως Μανόλο ίσως να αλλάξουν μυαλά γιατί αλλιώς δε βγαίνει έτσι η σαιζόν... Είμαστε ήδη πίσω οπότε δεν έχει περιθώρια για δώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Θα είχε πλάκα πάντως ένα πρωτάθλημα στα δύο... Βόρειοι και Νότιοι"

      Νομίζεις λύτρωση θα ήταν από το νταβατζιλίκι σας...Άσχημο πράγμα να μην μπορείς να αναπνεύσεις ελεύθερα. Τότε θα σας βλέπαμε εσάς εκεί χάμο!

      Διαγραφή