Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Καιρός να δούμε και τον Φορτούνη!

Φορτούνη ακούγαμε και Φορτούνη δε βλέπαμε τον τελευταίο καιρό και σήμερα μάλλον ήρθε η στιγμή να τον δούμε κόντρα στην Παναχαϊκή.


Ο μικρός ήρθε στο Λιμάνι όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, έκανε αργά την προετοιμασία του και τώρα μάλλον έφτασε η ώρα να τον δούμε με τα ερυθρόλευκα. Για όσους τον γουστάρουν ποδοσφαιρικά, ο Φορτούνης καλείται να δείξει όσα μας έδειξε με τον Αστέρα και να ξεκολλήσει από το μέτριο πέρασμα του στην Γερμανία.

Ο Έλληνας άσος έχει τις ικανότητες να πετύχει σε αυτό το επίπεδο και αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να τον επαναφέρει στην ποδοσφαιρική κορυφή, αν και ο ίδιος βέβαια το παλέψει όσο πρέπει. Για μένα το αξίζει ο μικρός και πρέπει να πάρει πολλές ευκαιρίες φέτος γιατί ήδη έφαγε ένα χαστούκι στον Πειραιά, μένοντας εκτός από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, πρέπει να αποδείξει στον Μίτσελ πως έκανε λάθος επιλογή και πως είναι σε θέση να προσφέρει στην ομάδα. Υπομονή λοιπόν και η απάντηση θα έρθει πολύ γρήγορα!

2 σχόλια:

  1. Κατ αρχην Βασιλη να γραφεις πιο συχνα...

    κατα δευτερον, το καλυτερο που εχει να κανει ο καθε παιχτης του Ολυμπιακου, και δη σε θεσεις με πλειάδα εναλλακτικων, ειναι να μην βγαζει "στραβωματα" και να δουλεψει για να κερδισει την θεση του. Ο Φορτουνης, αν δουλεψει πολύ, και με υπομονή μπορει να παρει μακροπρόθεσμα την θεση του τσορι, φουστερ. Ειναι νεο παιδι, και πρέπει να ξερει οτι χρονος κυλα υπερ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχικά, έχεις απόλυτο δίκιο πως το έχω παραμελήσει το μπλογκάκι αλλά θα επανέλθω!Πάντως μπορείτε να με βρείτε και στο redcampeon που γράφω αρκετά συχνά!

    Όσο για τον Φορτούνη φίλε μου τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Συμφωνώ πως πρέπει να δουλέψει αλλά η ψυχολογία είναι πολύ περίεργο πράγμα για έναν παίκτη, πόσο μάλλον για ένα μικρό παιδί. Και αν νιώσει παραμελημένος από τον προπονητή μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή