Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Σκόρπιες σκέψεις από το Περιστέρι!

Οι παίκτες του Μίτσελ μάλλον διάλεξαν Μάλμε αντί για Ελλάδα, τα ματάκια μας πόνεσαν για δεύτερη φορά μετά το Αγρίνιο και πλέον καλούνται όλοι να σοβαρευτούν ενόψει της συνέχειας...


Πρώτη σκέψη βλέποντας τον Καραμάνο να χαζεύει την άμυνα μας ήταν πως ο μικρός αν το παλέψει μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό. Βέβαια το ίδιο στυλ είχε και ο κομμένος Κολοβός οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι ακόμη... Η πλάκα με τον παίκτη του Ατρόμητου όμως ήταν όταν έχανε τις ευκαιρίες πριν το γκολ... Με ένα γήπεδο ως συνήθως γεμάτο από φωτεινούς παντογνώστες να τον βρίζει γιατί τα χάνει επίτηδες!

Βέβαια, όταν το παστέλωσε όλοι κατάπιαν τη γλώσσα τους και άρχισαν τα πανηγύρια. Στην Ελλάδα των δανεικών λοιπόν, μόνο αυτοί του Ολυμπιακού σκοράρουν εναντίον του και πάλι κατηγορούνται! Αν είναι δυνατόν!

Δεύτερη σκέψη με ονοματεπώνυμο είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης. Τραγικό τάκλιν από έναν έμπειρο παίκτη που σε άλλη περίπτωση μπορεί να κόψει καριέρες. Αυτή τη φορά ο Αφελάι στάθηκε τυχερός!

Τρίτη σκέψη ήταν αυτή του Ολυμπιακού ως σύνολο. Νωθρός, χωρίς διάθεση και γενικά με το μυαλό αλλού. Αν δε γουστάρουν λοιπόν να παίζουν στην ομάδα, ας φύγουν. Αν θέλουν να παίζουν μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάλι να φύγουν. Στον Ολυμπιακό δε διαλέγουμε παιχνίδια. Είτε παίζει με τον ΑΟ Κάτω Περδικούλας είτε με τη Μπαρτσελόνα, όλα δείχνουν νίκη. Μόνο νίκη. Και να μην έρθει, τουλάχιστον να πέσουν με το κεφάλι ψηλά.

2 σχόλια:

  1. Οσοι πηγαμε στο περιστερι το Σαββατο πονεσαν τα ματια μας. Η ομαδα για αλλη μια φορα δεν επαιξε μπαλα, βεβαια δεν ειχε και δεξιο χαφ.... επαιζε στο κεντρο με τον Μανιατη, αλλα τι να σου κανει και αυτος.

    Ας ελπισουμε την Τεταρτη και ιδιως στο Ματς με τον παοκ η ομαδα να αλλαξει προσωπο και να μασαει σιδερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Μανόλο την πάθαμε στην Σουηδία... Ελπίζω να μην την πάθουμε και με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν παλεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή