Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Θυμίζει όλο και περισσότερο Καραϊσκάκη

Το AEL FC Arena είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Εκτός όμως από την εξωτερική του ομοιότητα με το γήπεδο Καραΐσκάκη, αρχίζει να μας το θυμίζει και σε νοοτροπία.

Η διοίκηση της Λάρισας φαίνεται να υιοθετεί τις τακτικές αυτής του Ολυμπιακού απορρίπτοντας αιτήματα των φιλοξενούμενων για εισιτήρια. Η πάγια τακτική των ερυθρολεύκων να μην δίνουν εισιτήρια στις φιλοξενούμενους, πέρα από κάποιες με λίγους οπαδούς εκτός έδρας, δεν έμεινε απαρατήρητη από τον Κώστα Πηλαδάκη.

Η αρχή έγινε με το επόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η διοίκηση των Δικεφάλου ζήτησε επίσημα εισιτήρια, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση. Είναι πραγματικά κρίμα για μία ομάδα όπως η Λάρισα να κάνει ένα βήμα μπροστά σε εγκαταστάσεις, κάνοντας βήμα προς τα πίσω σε νοοτροπία.

Ας ελπίσουμε, ότι η επίσημη απάντηση των βυσσινί επικαλούμενοι το γεγονός ότι το νεόχτιστο AEL FC Arena δεν είναι έτοιμο ακόμη για να δεχθεί φιλοξενούμενους, είναι αληθινή, και ότι θα μπορέσουν οι φίλαθλοι και των υπόλοιπων ομάδων να το επισκεφθούν!  

Πηγή:  http://mpalakia.blogspot.com/2010/12/blog-post_3167.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου