Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πρόεδρε, γεννούν και τα κοκκόρια σου...

Από επιτυχία σε επιτυχία πηγαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού μετά από τον Δήμο του Πειραιά, βλέπει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να σφάζεται για τους ποδοσφαιριστές του...


Μετά την έντονη φημολογία για τον Ρομπέρτο και τη Μονακό, σειρά παίρνει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μάλιστα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για το ευρωπαϊκό άλμα. Το κυριότερο που άλλαξε στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να είναι το στάτους του και το πως βλέπουν πλέον την ομάδα στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Τώρα πια δεν υπάρχει ομάδα, που να διστάζει να αγοράσει από τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει σύλλογος που θα θεωρήσει τους ερυθρόλευκους δεύτερους και δε θα κοιτάξει να ψωνίσει. Ξέρει πως στον Ολυμπιακό πλέον γίνεται καλή δουλειά, οι παίκτες του είναι υψηλού επιπέδου, το κασέ τους έχει αλλάξει, με συνέπεια να αλλάξει και το στάτους των μεταγραφών.

Αφορμή για αυτό το κειμενάκι ήταν ο Κώστας Μανωλάς. Ένας παίκτης που κόστισε ψίχουλα αφού ήρθε σαν ελεύθερος χάρη στο ποδοσφαιρικό δαιμόνιο του Σταύρου Αδαμίδη. Και τώρα ετοιμάζεται να φύγει για την Ευρώπη με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων... Όπως έφυγε δηλαδή τον Ιανουάριο και ο Μήτρογλου. Δε λες εύκολα όχι σε δέκα εκατομμύρια, ούτε λες όχι στην Μπενφίκα αν είσαι ο Μανωλάς.

Σκοπός της ομάδας πλέον είναι να βρει τον καινούριο Μήτρογλου και τον καινούριο Μανωλά και όποιον άλλο φύγει. Όμως πρόεδρος έχει μάτι και αυτό με ησυχάζει...

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρε, γεννούν και τα κοκκόρια σου...
    Χαχαχαχα...Και ο ίδιος γεννάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή