Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Πειραιάς ανήκει στον Ολυμπιακό...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να πει το ναι στη μάχη της δημαρχίας Πειραιά και το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως δεν προλαβαίνω να κάνω τα χαρτιά της μεταδημότευσης...

Ανέκαθεν, θεωρούσα πως ο Ολυμπιακός εκλέγει δήμαρχο στο Λιμάνι. Είτε με τον Αγραπίδη, είτε με τον Φασούλα, είτε τώρα με τον Μιχαλολιάκο. Άπαντες συνδέονταν με διαφορετικούς τρόπους με τους ερυθρόλευκους. Στο άκουσμα της είδησης πως ο Μαρινάκης σκέφτεται την δημαρχεία, πραγματικά σοκαρίστηκα ευχάριστα.

Αν κατέβει, θα βγει με τα τσαρούχια. Ο απλός λαός τον θέλει, η Εκκλησία τον θέλει, οι εφοπλιστές τον θέλουν. Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, πονάει τον τόπο, αγαπάει τον Ολυμπιακό και γνωρίζει από θάλασσα. Και για να διοικείς τον Πειραιά πρέπει να ξέρεις τι πάει να πει καράβι.

Ανάγκη από λεφτά δεν έχει, οπότε και αυτό πάει στα συν για τον κόσμο αφού ότι κάνει θα το κάνει με γνώμονα την αγάπη του για την πόλη και την ομάδα. Τώρα ποιος πολιτικός χώρος θα τον στηρίξει επίσημα; Μάλλον κανείς αφού η ΝΔ στηρίζει επίσημα τον Μιχαλολιάκο. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει τα πράγματα αφού εδώ και καιρό ο νυν δήμαρχος έχει μπει στην μαύρη λίστα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, εξαιτίας διαφόρων ατοπημάτων.

Αν το αποφασίσει λοιπόν ο Μαρινάκης, θα βγει από τον πρώτο γύρο. Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που δεν προλαβαίνω να κάνω τα χαρτιά μου στο δήμο για να τον ψηφίσω.

3 σχόλια:

  1. Tωρα ειναι ευκαιρια να αγορασει ο Ολυμπιακος το Καραισκακη και να το κανει δικο του (σημερα ειναι με ενοικιο...) σημερα που υπαρχει ο Σαμαρας (φανατικος Ολυμπιακος) ο Μαρινακης (μεγαλος παραγοντας της ναυτιλιας και ισως Δημαρχος Πειραιως - και στην συγκυρια που οι τιμες ακινητων και αξιων του Δημοσιου ειναι λογω κρισεως σε πολυ χαμηλα επιπεδα.... ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΝ ΘΡΥΛΟ !

    Γκαριντσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνωμη αλλα Βασιλη εδω θα διαφωνισω. Πραγματι ακουγεται (αλλα μαλλον ραδιοαρβυλα μου κανει) οτι ο Μαρινακης θα κατεβει για δημαρχος, θεωρω ομως λανθασμενη μια τετοια κινηση.

    Ναι πραγματι πολλοι υποψηφιοι δημαρχοι εχουν σαν πατημα τον Ολυμπιακο, με αποκορυφωμα τον Φασουλα. Ο Φασουλας ακομα και σαν Βουλευτης επι (καλες εποχες) ΠΑΣΟΚ εβγαινε πρωτος σε σταυρους ακομα και απο τον Σημιτη που εβαζε Α' Πειραια. Τον ειδαμε ομως και σαν δημαρχο? Τι εκανε? Τιποτα απολυτως, ηταν απο τους πιο κακους δημαρχους. Δεν μπορεις να κανεις παντα τα στραβα ματια, εχεις ευθυνες και θες εργα οχι να εκμεταλλευεσαι προς οφελος σου την αγαπη που εχει ο συνανθρωπος σου για τον Ολυμπιακο.

    Ακομα και ο Τασος ο Μητροπουλος που εγω τον μνημονευω με το "σας γαμαω βαζελια" που ειπε στη Λεωφορο τσατιστικα οταν ειδα στο σπιτι μου γραμμα με σταυρομενο ψηφοδελτιο με το ονομα του, και την αφισα με τη φανελα του Ολυμπιακου.

    Ο Ολυμπιακος μας καλο ειναι να μεινει μακρια απο τα πολιτικα και τα παραπολιτικα, αλλο ομαδα αλλο ζωη.... οχι για καποιον αλλλον λογο, απλως καποιες φορες η ομαδα μπαινει πανω απο τη ζωη μας και δεν πρεπει να την μειωνουμε με τις προσωπικες μας επιλογες.

    Τελος ο Μαρινακης καλο ειναι να βαλει κανα προστιμο στα καμαρια μας που τα τελευταια ματς κωλοβαρανε χωρις λογο μεσα στο γηπεδο. Αυτο που βλεπουμε τελευταια δεν ειναι μπαλα. Και την Τεταρτη εχουμε κυπελλο με τον παοκ εκει θελω να μιλησει ο Ολυμπιακος να τους ριξει 5 γκολ και αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Γκαρίτσα συμφωνώ απόλυτα. Είναι ευκαιρία να πάρουμε το γήπεδο τώρα που παίζονται όλα.

    Φίλε Μανόλο, ο Μαρινάκης πρέπει να μπλεχτεί και για τον παραπάνω λόγο. Στα πρόστιμα συμφωνώ όσο δε φαντάζεσαι. Δε γίνεται να είμαστε τόσο αδιάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή