Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πρόεδρε, σε βρίσκουν πολύ λάσκα...

Που είναι το πάθος των παικτών του Ολυμπιακού; Που είναι η δίψα για τη νίκη; Έχω να δω κεφάτη την ομάδα πριν από το νέο έτος και δε καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν πάρει ήδη τα πρώτα πρόστιμα...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ανέκαθεν ανοιχτοχέρης στα συμβόλαια και καλοπληρωτής. Αυτός ήταν και ένας παραπάνω λόγος που η ομάδα άλλαξε επίπεδο επί της προεδρίας του. Στήριζε πάντα την ομάδα και δεν χαλούσε κανένα χατήρι σε παίκτες και προπονητή. Το θέμα όμως είναι γιατί δε τραβάει και κανένα αυτί;

Ο κόσμος έχει πλέον αγανακτήσει. Μια ομάδα με τέτοιο μπάτζετ να ιδρώνει για να νικήσει τον ΠΑΟΚ του Τζαβέλλα και του Κάτσε. Να χαίρεσαι δηλαδή που κερδίζεις με 2-1 μέσα στο Καραϊσκάκη. Τους ίδιους που πριν λίγους μήνες τους είχε ρίξει τέσσερα γκολ για πλάκα.

Οι παίκτες είναι πέρα για πέρα αδιάφοροι. Η δικαιολογία της Γιουνάιτεντ έχει πλέον εξαφανιστεί. Μπροστά υπάρχει η Τούμπα και ο τελικός του Κυπέλλου. Αν δεν θέλουν να παίζουν στην ομάδα, μπορούν ευχαρίστως να αποχωρήσουν. Το θέμα είναι πως ο πρόεδρος πρέπει να τους στείλει αυτό το μήνυμα. Με το καλό δεν δείχνουν να παίρνουν.

Από δηλώσεις εμπιστοσύνης χορτάσαμε. Να τους πονέσει εκεί που πραγματικά θα πονέσουν όπως δείχνουν τα πράγματα. Στην τσέπη και μόνο στην τσέπη.

2 σχόλια:

  1. Μετά το ξάπλωμα του Ολαρτάν, έχασαν το κέφι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν φτάνετε σε σημείο να βρίζετε και να αδικείτε 15χρονα, αυτό σας αξίζει

    http://olapaok.gr/podosfairo/protash_ston_paok_gia_valkanikh_ligka.1486987.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή