Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Σε ποιον να πεις ευχαριστώ για αυτόν τον παικταρά;

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου και σαν φίλος του αθλήματος οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους έβαλαν το χεράκι τους για να φορέσει τα ερυθρόλευκα!

Ας αρχίσουμε να λέμε ευχαριστώ από τον Τάκη Λεμονή και τους συνεργάτες του που ξετρύπωσαν τον Μήτρογλου από τα δεύτερα της Γκλάντμπαχ, όπου ήταν πραγματικά άσφαιρος! Και όμως κάτι είδαν και τον ζήτησαν στον Ολυμπιακό... Το δεύτερο ευχαριστώ ανήκει στον Σωκράτη Κόκκαλη που άκουσε τις εισηγήσεις και τον έφερε στο λιμάνι σε ένα βράδυ!

Τρίτο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Παρότι ο παίκτης είχε παραγκωνιστεί από τον Βαλβέρδε, δεν τον αποδέσμευσε. Δεν τον πούλησε και δεν έκανε το χατήρι του Ισπανού που δεν καιγόταν και πάρα πολύ να τον έχει μαζί του στον σύλλογο. Κράτησε πισινή ο πρόεδρος και εντέλει δικαιώθηκε αφού ο Μητρογκόλ αν δε δέσει στον Πειραιά για είκοσι χρόνια, τότε θα φέρει διψήφιο νούμερο σε εκατομμύρια με τη μεταγραφή του.

Τέταρτο και τελευταίο ευχαριστώ στον κόσμο. Που τον στήριξε. Που δεν τον ξέχασε. Που φώναζε ρυθμικά το όνομα του ακόμη και όταν αυτός έχανε φαινομενικά εύκολα γκολ. 

Υ.Γ Παράβλεψη αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάει ο παίκτης σε αυτόν που του άλλαξε τα μυαλά σε μια νύχτα. Σε μια νύχτα που από ταλέντο έγινε επαγγελματίας και προχώρησε στο επόμενο επίπεδο.

8 σχόλια:

  1. αν κοψει το μουσι και σοβαρευτει και σαν εικονα θα ανεβει και άλλο στα ματια μου...
    πολυ σωστος, πραγματι μπραβο σε ολους οσους τον στηριξαν και τον κρατησαν αλλα και στον ιδιο που πρωτος αυτος πιστεψε στον ευατο του και δεν τα παρατησε. Πολλοι αλλοι στην θεση του θα τα ειχαν παρατησει, και θα αρκουνταν να γκρινιάζουν πως τους αδικησαν. Αυτος αντεξε και δεν λυγισε.

    Οφειλεις ομως να αναλυσεις πιο πολυ το ΥΓ σου. Μιλας με γριφους γεροντα.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτος για μένα είναι ο Λεμονής, δεύτερος ο Τσιώλης, τρίτος ο Σούλης... Περίεργη η λίστα μου το ξέρω αλλά είπαμε οι απόψεις είναι πάντα υποκειμενικές !

    Και στο θέμα της ψυχολογίας η λίστα αλλάζει: Αλέφαντος πρώτος, Σούλης ο δεύτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεροντα σε λαθος αναρτηση απαντησες...Το περιμενα για τον λεμονη, ειμαι μαζι σου σε αυτο. Και για τον Αλεφαντο συμφωνω, και ψυχολογος ειναι και ξερει μπαλα. Παλιων δεκαετιων βεβαια, αλλα ξερει.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την πρωτη στιγμη ημουν υπερμαχος του Μητρογλου και ας τον κοροιδευαν ολοι. Ξερει μπαλα... πολλα κιλα μαλιστα.

    Πραγματι αυτο που του ελειπε ηταν η σωστη σκεψη σε καποια θεματα συμπεριφορας, που προσωπικα εμενα δεν με πειραξαν ποτε. Καποιοι βεβαια ειχαν φαγωθει μαζι του και τον χλευαζαν. Το θεμα ειναι το αποτελεσμα, απο εκει και περα ο Μητρογλου σχεδον παντα δειχνει την κλαση του.

    Σαφως και εχει τα μειονεκτηματα του, δεν ειναι και ο φορ του αιωνα, αλλα η δουλεια του ειναι να βαζει γκολ και το ξερει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον μητρογλου εννοούσα κυρίως τον εαυτό του... Αυτός και μόνο αυτός έφτιαξε το μυαλό του...

    Όντως σε άλλη ανάρτηση απάντησα αλλά βγάλαμε άκρη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μανολο διαφωνώ εν μέρει. Σαν σκόρερ είναι παγκόσμιας κλάσης. Σαν φορά γενικά είναι πολύ καλός αλλά έχει αδυναμίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως φετος ειναι κρισιμη η χρονια του στον Ολυμπιακο, αν ειναι πολυ παραγωγικος δυσκολα τον βλεπω να καθεται στην ομαδα. Σε καμια Γερμανια παντως θα εβγαζε ματια, ειναι η κοψια του τετοια και ολη του η ποδοσφαιρικη παιδεια που εμαθε απο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανάλογα την πρόταση... Και εγώ πιστεύω πως θα φύγει αλλά με ένα ποσό κοντά στα δέκα... Πιο κάτω με τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή