Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Νέος Πάντος ο Παπάζογλου...

Ο Τάσος Παπάζογλου εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Χοσέ Χολέμπας στο ματς με τον Πλατανιά και η επιλογή αυτή φαίνεται να έχει ξενίσει αρκετούς...

Λάθος για μένα. Ο πρώην μπακ του Πανσερραϊκού είναι αυτή την στιγμή ο πιο ψυχωμένος παίκτης της ομάδας. Ο πιο σκληροτράχηλος μπακ και σε μια σοφτ ομάδα όπως ο φετινός Ολυμπιακός, η ενδεκάδα θα έπρεπε να αρχίζει και να ξεκινάει από αυτόν...

Και εξηγώ... Οι κλωτσιές των αντιπάλων μένουν σε κάθε ματς αναπάντητες. Δε λέω να παίζουν ξύλο οι ποδοσφαιριστές αλλά μια κλωτσιά ως απάντηση θα κόψει άμεσα τον βήχα και θα ηρεμήσει τα πνεύματα. Ένας παίκτης σαν τον Αβραάμ που τόσο λείπει από την ομάδα. Να δυναμώσει την άμυνα, να μην θεωρεί το αντίπαλο σέντερ φορ πως θα κάνει πάρτι.

Ο Σιόβας και ο Μανωλάς είναι σπουδαία μπακ αλλά σε αυτό το κομμάτι υστερούν. Χρειάζονται δίπλα τους έναν παίκτη που θα δίνει την δύναμη που λείπει. Το αν θα τα καταφέρει στα αριστερά ο Παπάζογλου, το θεωρώ δεδομένο.

Τι και αν είναι δεξιοπόδαρος; Θυμηθείτε λίγο τον Πάντο. Το ίδιο είναι και ο Παπάζογλου. Παίκτης του έξι ή του επτά που πάντα θα προσπαθήσει για το οκτώ ή το εννιά. Ούτε για το πέντε ούτε για το τέσσερα.

2 σχόλια:

  1. Ανεφερες την μεγαλη μου αδυναμια. Τον Παντουρου! Αυτος ο παιχτης ειναι παραδειγμα για όλους. Θυμασαι? Ηρθε μαζι με το Απολυτο Παλτο Αλεκο Τατση, και μαλιστα ο Τατσης ηταν το μεγαλο ονομα... Αλλα ο Τασαρος ειχε ψυχαρα. καθε καλοκαιρι ηταν να φυγει, και καθε χειμωνα ηταν βασικος με ολους τους προποονητηες...
    Για τον παπαζογλου φιλε δεν συμφωνω 100%. Οκ, σιγουρα αξιζει μερικες ευκαιρίες ακομα, και θα τις παρει, και οκ χρειαζεται ο τσαμπουκας λιγο περισσοτερο, αλλα ο Παπαζογλου εχει εναν κακως εννουμενο τσαμπουκα. Πολλες φορες τον βλεπεις να ετοιμαζεται για καυγα, και αυτο δεν εχει σχεση με το δυνατο παιχνιδι.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτός που αναφέρεις ο τσαμπουκάς, χρειάζεται ρε Λάμπρο σε κάτι τέτοιες ομάδες που είναι σοφτ. Και εμείς φέτος είμαστε λίγο σοφτ, ειδικά χωρίς τον Αβραάμ.

    Ο Πάντος φίλε είναι είδωλο. Δεν υπήρχε νέος προπονητής που ερχόταν και δεν ήθελε να τον διώξει στην αρχή. Μετά από ένα μήνα ξεκινούσε από αυτόν την ενδεκάδα.

    Μαζί με τον Τάσαρο, ήρθε ο Τάτσης και ο Κουλοχέρης. Ο Τάτσης αν είχε μυαλό θα έπαιζε άνετα στην Σούπερ Λιγκ σε κάποια ομάδα αλλά δυστυχώς τον έφαγαν το ξενύχτι και οι ωραίες γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή