Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Που χάθηκαν οι πατριώτες του κώλου;

Ναι για αυτούς που έστησαν στο απόσπασμα τον Γιώργο Κατίδη μιλάω... Για αυτούς που μας ζάλισαν τα @@ με τον "ναζιστή" και έκαναν γαργάρα την φώτο του Κάτσε, μιλώντας για άγνοια!


Ε ναι ρε παιδιά, δεν ήξερε ο Κάτσε. Ποιος Αλβανός γνωρίζει τον UCK; Εγώ πιστεύω πως τον ξέρουν μόνο τα μέλη του. Άντε και οι συγγενείς του. Ρε δουλευόμαστε κανονικά; Ο μικρός είναι εθνικιστής όσο δε πάει, γούσταρε με το μπλουζάκι, το φόρεσε και έκανε μόστρα...

Προσοχή, για να μην παρεξηγηθούμε. Δε μιλάμε για κάποια εθνικιστική παράταξη της Ελλάδας. Μιλάμε για παρακρατική οργάνωση με άπειρες δράσεις κατά των Ελλήνων στα ελληνοαλβανικά σύνορα αλλά και στη Βόρεια Ήπειρο. Το θέμα μου όμως και πάλι δεν είναι αυτό αλλά ο Γιώργος Κατίδης. Αυτό το παιδί που όλοι σταύρωσαν μόλις χαιρέτισε αρχαιοελληνικά. (Όσο ο Κάτσε δεν ήξερε τον UCK, τόσο και εγώ θα θεωρώ τον Χίτλερ δεξί μπακ της Μπάγερν και τον Κατίδη δικαιολογημένο που δεν τον ήξερε).

Τότε λοιπόν, η ΑΕΚ τον έβγαλε στο ψυγείο. Οι αντικειμενικοί ρεπόρτερ τον έστησαν στον τοίχο γιατί η "ελληνική" τους τιμή είχε θιχτεί. Τον απέκλεισαν από την Εθνική. Τον ώθησαν εκτός Ελλάδας αφού εδώ πλέον δεν ήταν καλοδεχούμενος. Ακόμη και τώρα, κανείς δε του συγχωρεί αυτό που έκανε.

Τώρα; Γαργάρα για τον Κάτσε. Θέμα για μισή μέρα στο gazzetta και όχι και στα πάνω πάνω. Θέμα για λίγο και στο Sentra(αυτοί και αν σταύρωσαν τον Κατίδη). Από εκεί και πέρα μούγκα... Και αν το ανέφεραν, το έκαναν επιδερμικά με στόχο να το ξεχάσουμε σύντομα.

Πατριώτες όπου τους συμφέρει με λίγα λόγια. Ψευτοκουλτουριάρηδες, αριστεροί, χωρίς κανένα ουσιαστικό πιστεύω που θίγονται με τον εθνικισμό του Χίτλερ αλλά κάνουν τουμπεκί στον αλβανικό εθνικισμό. Εγώ περιμένω να δω την αγάπη του Σαββίδη για την Ελλάδα. Θα του βάλει πρόστιμο του Κάτσε ή θα τον στείλει φροντιστήριο; Υπάρχει και η περίπτωση να το κάνουν γαργάρα. Αλλά θέλω να πιστεύω πως θα τον τιμωρήσουν.Προσοχή. Δε ζητάει κανείς το κεφάλι του παίκτη. Αλλά όταν τρως ψωμί στην Ελλάδα, πρέπει να τη σέβεσαι. Με τον UCK στο στήθος μάλλον συμβαίνει το αντίθετο.

3 σχόλια:

  1. Τουμπεκί ψιλοκομμένο από τους "δηθεν πατριώτες" που έχουν μάθει να πουλάνε πατριωτισμό εκ του ασφαλούς και με το κιλό,αλλά όταν κινδυνεύουν να χάσουν ψηφαλάκια.....Μούγκα στη στρούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως 40 χρονια τωρα βιωνουμε (και βλεπουμε τα αποτελεσματα στις αυτοκτονιες στην ανεργια στα χρεη και στον κοσμο που τρωει απο τα σκουπιδια) μια στυγνη δικτατορια της αριστερας. Η Ελλαδα μας καταντησε αποπατος της Αφρικης και της Ασιας απο τους λαθρομεταναστες εισβολεις (η ΧΑ ΑΠΟ 0.1 πλεει με φουθλ πανια για 20%) που εισεβαλαν στην χωρα μας ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΛΠ
    Ε σε μια τετοια χωρα βεβαιως θα κυνηγαμε και θα συντριβουμε Κατιδηδες ενω θα σφυραμε ανεμελα οταν κτηνωδεις εγκληματικες και ακρως φασιστικες οργανωσεις γινονται μοδα και μπλουζακια... Προτεινω λοιπον οσοι ειναι τραμπουκοι στην Ελλαδα (για τους γηγενεις μιλω) να βαλουν μια φανελλα UCK η ακομη καλυτερα μια τουρκικη σημαια για να εχουν την 'συμπαθεια' των ξεπουλημενων και ΑΕΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΩΝ ΜΜΕ στην ρημαγμενη χωρα μας... οταν ξενοι φασιστες δερνουν ελληνες ολα ειναι καλα , οταν ελληνες δερνουν (αμυνομενοι) ξενους φασιστες ειναι 'ρατσιστες'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΛΕΖΑΒΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή