Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Χαράτσι... αγάπης η κάρτα φιλάθλου!

Χαράτσι... αγάπης φαίνεται πως βάζει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός σε όσους θέλουν να τον παρακολουθήσουν αφού θα πρέπει να δώσουν 10 ευρώ για χάρη του ερασιτέχνη...

Καλύτερο τρόπο δε θα μπορούσε να βρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να τονώσει τον ερασιτέχνη και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου... Θες να δεις το ποδόσφαιρο; Θα δώσεις 10 ευρώ μια φορά και θα μπορείς στη συνέχεια... Δέκα ευρώ όχι για την μπάλα αλλά για τα άλλα τμήματα που πλέον είναι πολύ καλύτερα από παλιά αλλά και πάλι δε σκάνε από οικονομική ευμάρεια...

Προσωπικά, το βλέπω σαν το καταλληλότερο μέτρο. Γιατί σχεδόν όλοι πάνε στην μπάλα... Αλλά Ολυμπιακός είσαι παντού και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Αν λοιπόν αγαπάς την ομάδα στήριξε την εκεί που πονάει.

Θα μου πείτε πως είναι δύσκολοι καιροί για δέκα ευρώ. Εντάξει δεν αντιλέγω. Αλλά εκεί που θα δίνατε δέκα ευρώ για το Ολυμπιακός-Ξάνθη δώστε είκοσι και τέλος. Μια φορά. Δε μπορώ την μουρμούρα και την γκρίνια για τέτοια ποσά, την ώρα που οι ίδιοι άνθρωποι θα πλήρωναν ένα κατοστάρικο για παράδειγμα για μια θέση σε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟ ή τον ΠΑΟΚ.

Πρώτη φορά βλέπω μια τέτοια κίνηση και πραγματικά τη θεωρώ υπερβολικά έξυπνη και αποτελεσματική. Γιατί Ολυμπιακός το ξαναλέω πως είσαι παντού. Ίδια χαρά πρέπει να παίρνεις με τον Γιαννιώτη στην κολύμβηση και ίδια με τον Σαβιόλα στην μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου