Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη κανέναν ΟΠΑΠ...

Ακόμη μια έξυπνη κίνηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτή τη φορά με την διακοπή της συνεργασίας του με τον ΟΠΑΠ του Δημήτρη Μελισσανίδη... Ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται κανέναν ΟΠΑΠ...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως αποφάσισε να διακόψει κάθε μορφή συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, από την στιγμή που στο τιμόνι βρίσκεται το αφεντικό της ΑΕΚ. Λογικότατη κίνηση αφού πέρα από το νομικό κομμάτι που θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη, υπάρχει και το ηθικό που είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τα χρήματα κανενός. Πόσο μάλλον όταν είναι από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Φανταστείτε για παράδειγμα τον Παναθηναϊκό του Τζίγγερ με χορηγό την Intracom και τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη με χορηγό το ΣΚΑΙ του Αλαφούζου. Αν ο ΟΠΑΠ ήταν κρατικός ή ανήκε σε άλλον ιδιώτη θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Από τη στιγμή που πέρασε όμως σε κιτρινόμαυρα χέρια, τότε καταλαβαίνετε πως το θέμα αποκτά ηθικούς φραγμούς και μπράβο στον πρόεδρο που δεν έκανε το παπί. Γιατί θα μπορούσε να πάρει τα λεφτά από την χορηγία, να κάνει τον κινέζο και να μην τρέχει τίποτα αφού θα περνούσε στα ψιλά. Όμως το ξαναγράφω. Ο Ολυμπιακός αξίζει πολλά, δεν έχει ανάγκη κανέναν και μπράβο ξανά για αυτή την απόφαση.


5 σχόλια:

  1. maκαρι να ειχε διαχρονικα αυτη την υπερηφανεια η ομαδα που εχει χιλιαδες σελιδες αντιθετης συμπεριφορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα μπορεί να ίσχυαν τα παραπάνω. Όχι ρε παιδιά να μιλάνε και οι γαύροι με τους Κοσκωτάδες και τον Κόκκαλη... Ήμαρτον δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!
    ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!! ΟΧΙ ΔΑΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΗΝ Γ´ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυο μετρα και δυο σταθμά βλεπω απο πολλους και εδώ στα σχολια. Δεν σας αρεσε που ο Κοκκαλης ειχε στενη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και παράλληλα ειχε τον Ολυμπιακο? ΟΚ λοιπόν ας συμφωνησουμε. Σωστα τα λετε. Τωρα ομως γιατι δεν λετε μπραβο στον Μαρινάκη? Αφου σας δικαιωνει....! Αλλα ετσι ειναι, οταν κανει κατι ο Ολυμπιακος, ολοι το κατακρινουν και βλέπουν συνομωσιες. Οταν μεσα στα μουτρα μας μας κοροιδευρουν οι κιτρινοι και πρασινοι βαζελοι, δεν βλεπουμε τιποτε.
    και ναι, συμφωνω 100% με τον φιλο 11/9/13 10:40. Ρεζιλικια, φεσωσαν τον κοσμο και εριξαν την ΑΕΚ γ εθνική για να διαγραψουν τα χρεη. Για αποπληρωμή ουτε λογος...
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή