Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Του χρόνου στο λιμάνι ο Καρνέζης!

Μπήκε ή δεν μπήκε η περιβόητη ρήτρα για τον Ορέστη Καρνέζη στην μεταγραφή του στην Ουντινέζε; Τα πουλάκια πάντως τον στέλνουν και με τα δύο πόδια στον Πειραιά!

Είναι γνωστό πως στο τριφύλλι έβγαζαν επικοινωνιακά πως ο Ολυμπιακός ήταν πίσω από τους Ιταλούς στο θέμα του Καρνέζη και για αυτό έπαιξαν το χαρτί της περιβόητης ρήτρας! Μια ρήτρα δηλαδή που ανάγκαζε τους Ιταλούς να πληρώσουν στον ΠΑΟ δυο εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που ο παίκτης μετακομίσει του χρόνου σε ομάδα της Ελλάδας! 

Στα αυτιά μου έφτασε λοιπόν μια πληροφορία πως αυτή η ρήτρα έμεινε στα χαρτιά... Παρότι εξαγγέλθηκε, ξεχάστηκε και πλέον ο Έλληνας κίπερ είναι με τα δύο πόδια στο λιμάνι αφού αποτελεί πρώτη επιλογή για τα ερυθρόλευκα δοκάρια... Άλλωστε δε πάει καιρός από τότε που οι Πειραιώτες άρπαξαν τον Νικοπολίδη και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας!

Υ.Γ Αν δεν ήταν στη μέση το ντιλ με τον Καρνέζη, ο Ολυμπιακός θα δανείζονταν τον Ρομπέρτο; Ή θα έπαιρνε κάποιον μόνιμο; Έτσι για την ιστορία το λέω...

Βασίλης Κούμπουλας 


5 σχόλια:

  1. Βασιλη,
    Δεν με χαλαει καθολου, μια χαρα παιχτης ειναι και κρατησε ορθιο τον βαζελο και δεν ξεφτυλιστικέ τελειως περσυ.
    Εχουμε τον γιγαντα Καρολ, Μεγερι, και τον φερελπι (και πολυ καλό απ οτι ακουω) Γιαννιωτη, ενω για πρωτο εχουμε τον Ρομπερτο. καποιος εκ των Μεγερι και καρολ πρεπει να φυγει. Ποιος βλέπεις?

    Λαμπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όπως όλα δείχνουν ο Κάρολ κατά 99%. Εκτός αν βρεθεί τυφλός, να κάνει πρόταση για τον Μέγερι! Προσωπικά θεωρώ τον Καρνέζη ως τον κορυφαίο κίπερ της Ελλάδας. Πιστεύω στον Κάρολ αλλά δεν έχει μέλλον, ο Μέγιερι είναι τουλάχιστον μέτριος και ο Γιαννιώτης είναι γρίφος γιατί δεν τον έχουμε δει καθόλου αλλά μονάχα ακούμε. Για τον Ρομπέρτο θα δούμε. Μακάρι να κλείσει ο Καρνέζης και να γίνει νέος Αντώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο περιμενα να πεις. Ο Καρολ ανανεωσε πριν ενα μηνα και τον διωχνεις τωρα? Προγραμμτισμος αστειος σε αυτο το θεμα. Μακαρι να έρθει οποιαδηποτε προταση για τον Μεγερι αλλα και εγω δεν το βλεπω.
      Λαμπρος

      Διαγραφή
  3. Αυτό ξαναπεστο. Αφού o μίτσελ δε τον ήθελε γιατί τον ανανέωσαν? Μιλάμε για αστείο πρόγραμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ειναι αυτα που γρεφετε ρε εδω μεσα?

    τα ψαρια στο γιαλο και το τηγανι στην φωτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή