Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο τσιγκούνης Βαγγέλης Μαρινάκης...

Ρε δεν έχουν το Θεό τους αυτοί στην Πλατεία Αλεξάνδρας... Οι υπόλοιποι παίρνουν από το τσουβάλι και ο Ολυμπιακός κάνει το ένα μεταγραφικό μπαμ μετά το άλλο! Και για όλα φταίει ο Βαγγέλης...

Ο Μαρινάκης ο τσιγκούνης λοιπόν κάνει το ένα μπαμ μετά το άλλο... Ναι αυτός που τα κάνει μασούρι, που παίρνει τάχα τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ και λοιπές αηδίες. Ποια άλλη ομάδα δίνει 3 εκατομμύρια συμβόλαιο σε παίκτη; Ποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα θα μπορούσε να αποκτήσει παίκτη με brand name σαν του Σαβιόλα;

Ο Μαρινάκης λοιπόν ο τσιγκούνης μετά τον Σαβιόλα, παίρνει και τον Μετζανί. Α και τον Κάμπελ απο την Άρσεναλ. Α και τον Ρομπέρτο Χιμένεθ. Α και προηγουμένως τον Βάις. Και λίγο νωρίτερα τον Ντομίνγκεζ. Διάολε, όντως αυτός ο πρόεδρος έχει καβούρια.

Γιατί να μην έχω έναν Ντίνα; Έστω έναν Τζιόλη; Γιατί να έχω τον κάθε Σαβιόλα;

Υ.Γ Πέρυσι άκουσε πολλά από την εξέδρα, παρότι δεν έφταιγε. Οι από κάτω έκαναν τη ζημιά με την μη ικανότητα τους να επενδύσουν σωστά το μπάτζετ. Γιατί και πέρυσι δεν ξόδεψε λίγα η ομάδα. Απλά φέτος και ξόδεψε και πήρε παικταράδες. Τώρα λοιπόν κράξτε ελεύθερα, να δούμε για ποιο λόγο θα γκρινιάζετε αυτή τη φορά.

Υ.Γ2 Με ένα πράγμα δε συμφωνώ στον φετινό προγραμματισμό και αυτό είναι το θέμα του Τάτου. Δε γίνεται αυτός ο παίκτης να μην χωράει στην αποστολή.

 

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μου συγχύζεσαι! Θα του το πω εγώ:

    "Ευχαριστούμε Πρόεδρε που έφερες το παλτό τον Σαβιολα" :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα εχουμε ξαναπει πολλές φορές ρε Βασίλη. Δεν είναι τοσο τα χρηαμτα που δαπανωνται, αλλα ο τροπος. Ειχαμε μαζεψει πχ 11 μεσους και αμυντικο μεσο δεν ειχαμε, όμως πληρωνε τα 11 συμβολαια… Ειχε γεμισει το ροστερ με μετριόταταους παιχτες ή παιχτες ή που για τον α ή β λογο δεν μπορουσαν να προσφέρουν και μπαλα προφανως δεν βλέπαμε. Φετος η καλη μερα φανηκε από το πρωι, -κατ εμε- με τον Βαις. Συνεχιζει καλα, ο Σαβιόλα ανεβαζει επιπεδο και πρεστιζ στην ομαδα, και οι άλλες κινησεις φαιενται πως είναι ακριβως εκει που χρειαζομαστε. Περιμενω όμως να δω και αποχωρησεις.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλως τον Dexi Extrem, Οταν εγραψα για αποχωρησεις το μυαλο μου πήγε στον Κοντρερας. Πακετακι και δωρο στον Ιβαν
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε παραπεμπω στις δηλωσεις του μελμπεργκ για το τσαμπιονσλιγκ αφου πηγε Ισπανια.Οτι δλδ στηνει αγωνες ο προεδρας.Δεν με εχει πεισει ακομα οτι ενδιαφερεται να φτιαξει ομαδα Ευρωπης ή αν το κανει για τον ντορο και για να πουλανε οι φυλλαδες και τα εισητηρια.Γενικα παντως δεν διαφωνω με τις μεταγραφικες του κινησεις, αρκει να τις εκμεταλευεται σωστα κατι που μεχρι στιγμης δεν το εχει δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεξί ήδη τον φαντάζομαι να σκοράρει στη τούμπα... Ζηλεύεις εεε? Χαχα!

    Λαμπρό αυτό είναι το θέμα... Ξόδευαν λάθος τόσο καιρό... Έδιναν λεφτά από εδώ και από εκεί...

    Όσο για τον κοντρερας και εγώ βλέπω να φεύγει... Άλλα δύσκολα για παοκ.. Νομίζω πως έκλεισαν στα στόπερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασιλη, o Koντρερας θα ειναι δωρο απο τον Βαγγελα στον Ιβαν και τον DexiExtrem, να τον περασει μεσα στην Τουμα ο Σαβιόλα και να σκοραρει.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΜΟΤΟ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΖΖΖΜΠΑΟΓΚ???
    ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΝ ΜΑΣΑΔΟ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε αφού θα την κάνει o πορτογάλος σε λίγες μέρες...πάει ρωσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή