Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η τρικυμία στο μυαλό του κ. Tweeter!

Ειλικρινά, στον ΠΑΟ ζουν σε μια ψυχεδέλεια χωρίς προηγούμενο! Οι παικταράδες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγιναν παλτά σε μία εβδομάδα και με το ρυθμό που τους διώχνει ο Αλαφούζος, αμφιβάλλω αν μείνεις κανείς μέχρι το φινάλε της χρονιάς!


Ε ρε κάτι πράγματα περίεργα... Σε μια νύχτα ξηλώνει τους πάντες αυτός ο Αλαφούζος λες και έχει τη δύναμη να καλύψει τα κενά τους άμεσα... Και θέλει τώρα να διώξει τους βασικούς(αλλά να φύγουν ως ελεύθεροι, να μην πάρουν τα χρωστούμενα και αν γίνεται να του δώσουν και μερικά ευρώ) και να πάει η ομάδα σε μεταγραφές δανεικών!

Χα, χα, χα! Μάλλον δεν γνωρίζει πως αν θέλουν οι παίκτες να το τραβήξουν το θέμα με προσφυγές, το πιθανότερο είναι να πληρώνει ο ΠΑΟ για καμιά δεκαριά χρόνια! Αν το πάνε μάλιστα και μέσω ΟΥΕΦΑ για προσβολή της προσωπικότητας τους, τότε το τέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα έρθει πιο γρήγορα από όσο φαντάζονται οι ιθύνοντες της...

Και λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό! 700.000 ευρώ παίρνει ο Βύντρα(του τα πρότειναν, δεν εκβίασε για να τα πάρει) και πολλοί τον κράζουν γιατί τα λεφτά τους φαίνονται πολλά! Ποιος παίκτης όμως του ΠΑΟ παίζει σε κάθε ματς σαν αυτόν; Άμπαλος, άσχετος για πολλούς αλλά τη ψυχή που βγάζει στο ματς δεν τη βγάζουν πολλοί....

Όσο για το ποιος επωφελείται από την τρικυμία του Αλαφούζου; Μα φυσικά ο ΠΑΟΚ που από τα λάθη του κ. Tweeter σκοπεύει να γίνει μια και καλή το νούμερο 2 του ελληνικού ποδοσφαίρου!

2 σχόλια:

  1. Να δεις κωλοτουμπες μετα τα βαζελακια που θα παρακαλανε για τον Βαρδινογιαννη και θα του κανουν μεχρι και πιπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιστροφή του Τζίγγερ δε θα αργήσει φίλε μου με όλα αυτά που γίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή