Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς ελπίδα στην Ευρώπη η ΑΕΚ

Γιατί η Ένωση δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα στο σημερινό Ευρωπαϊκό παιχνίδι της

Σήμερα (20.00) η ΑΕΚ δίνει ένα από τα πιο σημαντικά της παιχνίδια για το Europa League απέναντι στην Χάιντουκ. Η νίκη είναι μονόδρομος ( σε συνδυασμό με νίκη της Ζενίτ), εάν η ομάδα του Χιμένεθ θέλει να προκριθεί. (Ζενίτ12 Άντερλεχτ4 ΑΕΚ4 Χάινοτυκ3).

Ωστόσο δεν μας έχει δείξει ποτέ τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να κάνει μια τέτοια Ευρωπαϊκή υπέρβαση. Δεν ήταν ποτέ ομάδα των εκτός έδρας αναμετρήσεων. Πόσο μάλλον σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Χάιντουκ όπου η Άντερλεχτ έχασε και η Ζενίτ μάτωσε για να κερδίσει. Αν αναλογιστεί κανείς πως η φετινή ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει έκτος έδρας νίκη ούτε στο ελληνικό Πρωτάθλημα, τότε το εγχείρημα γίνεται απαγορευτικό!

Εάν το σημερινό παιχνίδι συνοδευτεί με το δεύτερο φετινό τρίποντο της Χάιντουκ, προσωπικά, δεν θα με ξαφνιάσει καθόλου...

Από την άλλη, δεν μπορεί κανείς να εμπιστευθεί την αδιάφορη Ζενίτ. Οι Ρώσοι υποδέχονται την Άντερλεχτ σε ένα ματς που δεν έχει να κρίνει τίποτα γι' αυτούς, καθώς έχουν προκριθεί.

Το αποψινό βράδυ ενδέχεται να φέρει τα πάνω κάτω στον 6ο Όμιλο του Europa League..
Με νίκη της Χάιντουκ και ισοπαλία της Άντερλεχτ, οι Κροάτες σκαρφαλώνουν στην κορυφή και γίνονται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την δεύτερη θέση...

Το διαβάσαμε στο: http://mpalakia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου