Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Προσέχει για να έχει...

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στον Πειραιά και ο επόμενος που θα περάσει από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας είναι ο νεαρός Φετφατζίδης, ο οποίος κέρδισε το στοίχημα και έπεισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Το ταλέντο του Φετφατζίδη αρχίζει να γίνεται λίγο πολύ γνωστό στο ποδοσφαιρικό κοινό και ο Ολυμπιακός προτίθεται να δέσει τον πιτσιρικά πριν τον αρπάξουν οι ενδεχόμενοι μνηστήρες... Η τεχνική του είναι κάτι παραπάνω από καλή, με το μόνο αγκάθι να παραμένει η σωματοδομή του , η οποία είναι σαν αυτή του Λιονέλ Μέσι.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά ματς άρχισαν να προσελκύουν Ευρωπαίους σκάουτερ και η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη προτίθεται να βάλει ρήτρα ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ στον ποδοσφαιριστή για να μην τον χάσει τσάμπα! Ακόμη, αναμένεται να γίνει και αναπροσαρμογή στους όρους της συμφωνίας, αφού ο παίκτης αξίζει μια επιπλέον επιβράβευση.

Όσο για τις προσπάθειες να τον κατεβάσουν από το καλάμι, δεν ισχύουν και μην ακούτε φήμες. Ο πιτσιρικάς είναι άκρως σοβαρός, χαμηλών τόνων και δεν πρόκειται να πάρουν τα μυαλά του αέρα... Να το θυμάστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου