Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Γελάει ο κόσμος...

Με τα νεύρα αλλά και με την υπομονή μας φαίνεται πως παίζει η διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία προφανώς και θεωρεί πως άπαντες στην Ελλάδα μασάνε κουτόχορτο...

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου περί δικαιώματος ενστάσεως της ΠΑΕ ΑΕΚ για δήθεν αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Κέρκυρας, Αναστάσιου Βενέτη, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει τα εξής:

1) Το παιχνίδι Κέρκυρα – ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ (29/08/2010) με ήττα της ομάδας μας,

2) Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα εισέρθει σε διαδικασία επεξεργασίας και μελέτης οποιασδήποτε ενστάσεως σχετικά με αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Βενέτη. Η ομάδα μας έχασε τους βαθμούς της νίκης και η ΠΑΕ Κέρκυρα τους κέρδισε πανάξια. Θα ήταν ευθέως παράλογο εμείς ως ηθικοί και στη συνείδηση όλων πρωταθλητές το 2008, να προσφεύγουμε σε τέτοιες διαδικασίες για την απόσπαση βαθμών νίκης που δεν δικαιούμαστε, εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το θέμα για εμάς έχει λήξει.

Συγχαρητήρια και πάλι στην ΠΑΕ Κέρκυρα για τη νίκη της. Συγχαρητήρια επίσης στους φιλάθλους και των δύο ομάδων και ιδιαίτερα στους φιλάθλους μας, για την αμέριστη συμπαράσταση και ευπρεπή παρουσία τους, παρόλη την πικρία της τελικής έκβασης του αγώνα".

Σχόλιο: Επιεικώς γελοία όσα συμβαίνουν από χτες το βράδυ μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Κέρκυρα. Πριν λίγα χρόνια, η Ένωση κατηγορούσε τον Ολυμπιακό για την υπόθεση Βάλνερ και με διάφορες ηθικολογίες έβγαινε Αγία μπροστά στα μάτια του κόσμου.

Επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα,ήρθε η ώρα να συμβεί το ίδιο από την αντίθετη πλευρά. Ακόμη, δεν κατάλαβα από ποιον μπορεί να προέκυψε το θέμα της ένστασης για την συμμετοχή του Τάσου Βενέτη. Δηλαδή κέρδισε η Κέρκυρα και οι άνθρωποι της ομάδας των Φαιάκων έβγαλαν το θέμα προς τα έξω; Ή κάθισαν και το έψαξαν οι ρεπόρτερ; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά... Η ΑΕΚ έβγαλε το θέμα αλλά όταν είδε πως δεν έχει νομική υπόσταση, έκανε πίσω... Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου