Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τι είδα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος έκρυβε εκπλήξεις αλλά δεν πρέπει να πέφτουμε από τα σύννεφα γιατί πέρασαν πλέον οι εποχές που οι πρωταθλητές πήγαιναν τρένο ως το τέλος...

1. Η ήττα του Ολυμπιακού στο Καυταντζόγλειο δεν μου φάνηκε περίεργη. Οι Πειραιώτες δεν ήταν έτοιμοι να νικήσουν και αυτό φάνηκε με χίλιους τρόπους. Δεν ήταν αρμάδα η ομάδα του Ουζουνίδη αλλά ήταν περισσότερο σύνολο από αυτή του Βαλβέρδε.

2. Από το ματς του Παναθηναϊκού το μόνο που κρατάω είναι αυτόν τον έρημο τον Σπυρόπουλο. Δεν μπορεί το παιδί και το αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο... Ο Κατόγκο έκανε πάρτι και καλό θα ήταν ο Νιόπλιας να αρχίσει να πονοκεφαλιάζει ήδη για τη συγκεκριμένη θέση.

3. Πλάκα έχει η υπόθεση της ΑΕΚ με την περιβόητη ένσταση... Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο έλεγαν τότε αλλά τώρα τους πέρασε από το μυαλό... Όταν βέβαια είδαν πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, τότε το άλλαξαν το τροπάριο.

4. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την άμυνα-βούτυρο που έχει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια. Το μόνο θετικό για τον Δικέφαλο είναι πως πλέον σκοράρει πολύ πιο εύκολα από ότι πέρυσι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου