Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Αν είχε χιούμορ ο Βασίλης...

Αν είχε χιούμορ ο Βασίλης και λίγο τύχη με το μέρος του, στο τελευταίο τρίποντο δεν θα έπρεπε να δείξει μόνο τα αυτιά του αλλά και κάτι ακόμη... Τα μάτια του ίσως!


Δεν ακούω είπε ο αρχηγός και όλο το γήπεδο ένιωσε να τρελαίνεται... Λες και τόσα χρόνια όταν ο Διαμαντίδης γελούσε ειρωνικά στο ΣΕΦ και όταν ο Ομπράντοβιτς γινόταν μελιτζανί με τους διαιτητές γιατί δεν έδιναν όλο το καρπούζι στους πράσινους, όλα ήταν παραδεισένια... 

Καλώς ή κακώς για κάποιους, ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη φοράει τα ερυθρόλευκα. Με  4 πόντους στο πρώτο μέρος και με άσχημα ποσοστά, πλην των ασίστ που πάντα βρίσκει τον τρόπο να βγάζει, ο Βασίλης έμοιαζε μπλοκαρισμένος. Με τέτοια ποσοστά κάθε άλλος παίκτης θα έμενε στον πάγκο ή δε θα έπαιρνε άλλη προσπάθεια μέχρι το φινάλε. Τα πόδια βαραίνουν και για να σηκωθείς για τρίποντο χρειάζεσαι μεγάλα καρύδια.

Και ο Βασίλης τα έχει και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Αυτός θα πάρει την προσπάθεια όταν καίει η μπάλα. Αυτός θα πάρει το σουτ όταν ο χρόνος τελειώνει και αυτός θα σουτάρει από τα οκτώ μέτρα με παίκτη μπροστά του γιατί πολύ απλά ξέρει πως έτσι τους τελειώνει. Με τέτοια σουτ ο άλλος χάνει από τα αποδυτήρια. 

Μπράβο στον παικταρά Σπανούλη λοιπόν. Μπράβο και για τον πανηγυρισμό του και για τις δηλώσεις του μετά το ματς. Το να μιλάνε για τιμωρίες αυτοί που δεν εφαρμόζουν καμία είναι τουλάχιστον γραφικό.

Βασίλης Κούμπουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου