Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Πόσο χειρότερος είναι ο Διαμαντάκος;

Βλέποντας τον Μάρκο Σέποβιτς στο ματς με την Βέροια, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο αυτή τη στιγμή ο Διαμαντάκος δεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό...


Όταν θέλεις να φτιάξεις τον νέο Μήτρογλου, δε μπορείς να αγνοείς ένα παιδί που κάνει παπάδες σε μια ομάδα που δεν πρωταγωνιστεί. Νίκες χρυσάφι έχει χαρίσει στους Κρητικούς ο μικρός και πραγματικά δε βρίσκω λόγο που δεν τον πήραν πίσω τον περασμένο Γενάρη.

Ήμουν από αυτούς που από την αρχή της χρονιάς πίστευα πως πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες. Με τον Μήτρογλου καυτό βέβαια, αυτές θα ήταν μειωμένες οπότε ο δανεισμός του είχε μια λογική. Τώρα όμως που έφυγε ο πιστολέρο, έχει μείνει μόνο ο Σέρβος σαν καθαρό εννιάρι. Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν το κεφάλι του Μάρκο στο πιάτο αλλά μόνος του δε φαίνεται ικανός να τραβήξει το κουπί της ερυθρόλευκης επίθεσης.

Ο Διαμαντάκος είχε θέση αυτή την περίοδο και μπορούσε να δώσει λύσεις. Ίσως τον ξέχασαν αλλά δύσκολα βγαίνει η σαιζόν με έναν φορ που δεν έχει βρει ρυθμό και με αναγκαστικό στράικερ τον Ολαϊτάν, είναι έγκλημα να αφήνεις τον μικρό στην Κρήτη να σκοράρει αλλού.

2 σχόλια:

  1. ειναι νωρις ακομα για τον διαμαντακο. Μεχρι περσυ δεν ειχε σκοραρει καν στην Α εθνικη αν θυμαμαι καλα. Τους τελευταιους 2 μηνες εχει αρχισει να βρισκει ρυθμο, και καλο ειναι να περιμενυμε να δουμε ποσο μπορει να τον διατηρησει. Οσο για τον Ολαιταν, φιλε Βασιλη, το παιδι θα κανει παπαδες αν κρατησει το μυαλο στο κεφαλι του και δεν αρχισει τα "αφρικανικα" κολπα που κανουν αυτοι.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθώ τον Διαμαντάκο από πέρυσι που έπαιζε στον Πανιώνιο. Τον περασμένο χειμώνα πήγε στον Άρη και την φετινή σεζόν στην Κρήτη. Το παιδί δείχνει στοιχεία που βελτιώνονται μέρα με την ημέρα. Ειδικά ο φετινός Διαμαντάκος έχει ελάχιστη σχέση με τον περσινό. Μεγάλη βελτίωση. Μα δεν νομίζω πως είναι έτοιμος ακόμη για Ολυμπιακό. Ίσως το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει λόγος να του κόψεις την εξέλιξη την δεδομένη χρονική στιγμή.

    ΥΓ. Πολύ ωραία (σεντερφορίσια) κίνηση στο γκολ που έβαλε προχθές στα Χανιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή