Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Γαργάρα το θέμα του Κάτσε...

Διαδηλώσεις, πορείες, εξαγγελίες κατηγορίες και λοιπές ακρότητες... δεν είχαμε χτες στο ματς του ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να συγχωρεί αυτό το άτακτο παιδί που λέγεται Κάτσε. Άντε και με έναν Γκρίζο Λύκο...


Όταν είχε γίνει το περιστατικό με τον Αλβανό μέσο, η πλειοψηφία των οργανωμένων του ΠΑΟΚ τον είχαν θέσει εκτός ομάδας. Τώρα που πέρασε ο καιρός, το θέμα ξεχάστηκε αφού είναι γνωστό πως η μνήμη του Έλληνα είναι κάτι σαν του χρυσόψαρου.

Μπορεί να μην ήταν αφηρημάδα αλλά παραδοχή αδυναμίας. Χρειαζόμαστε δηλαδή αυτόν τον παίκτη, οπότε και με μπλουζάκι του UCK να βγαίνει δε τρέχει τίποτα. Και έναν Γκρίζο Λύκο να είχαμε, πάλι δε τρέχει. Ποιος θα παίξει δίπλα στον Μαντούρο;

Όλα αυτά βέβαια θα μπορούσε να τα είχε λύσει η ΠΑΕ αλλά αφού πρόταση δεν ήρθε για τον νεαρό χαφ, τότε έπρεπε κάτι να κάνουν μαζί του. Και αφού ο Στέφενς ήθελε τον παίκτη σαν τρελός, το έκαναν και αυτοί γαργάρα και το πέρασαν στα μουλωχτά.

5 σχόλια:

  1. Και ο Αντιτς μαζι με Σπανουλη βγηκε φωτο, αλλα εκει ειναι η ομαδα-κρατος και δεν υπαρχει θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι το ιδιο πραγμα

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά σας μεγάλωσε ο "θείος" με την προπαγάνδα του, συνεχίστε έτσι...

      Διαγραφή
  2. Δε φορεσε μπλουζα που να γραφει η μακεδονια ειναι σκοπιανη...εχει μια διαφορα με τον uck...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα σας πήρε ο πόνος για την Μακεδονία;
      Ο uck είναι εγκληματική οργάνωση, τα τζιπάκια το '90 τα έβλεπα με τα μάτια μου, που πήγαιναν να βομβαρδήσουν το Κόσοβο, κάποιος είχε δώσει άδεια για να περάσουν από τα μέρη μου..
      .Ασχοληθείτε με τα του οίκου σας και αφήστε μας ήσυχους.

      Διαγραφή