Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Χωρίς νόημα η επιλογή του Μάντζιου...

Σας έγραφα εδώ  πριν ένα περίπου χρόνο για την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου και για το πόσο αδιάφορο με άφηνε αυτή η περίπτωση... Τώρα ο Έλληνας στράικερ είναι και πάλι προ των ερυθρόλευκων πυλών!

Ο Μάντζιος είναι μια κλασική περίπτωση ταλαντούχου παίκτη που χάθηκε στην πορεία και μετατράπηκε σε έναν μέτριο προς καλό ποδοσφαιριστή... Έναν παίκτη που για τη μισή Σούπερ Λιγκ θα ήταν δώρο Θεού. Για τον Ολυμπιακό όμως όχι...

Αν λέγεσαι Ολυμπιακός και ψάχνεις επιθετικό, τότε σίγουρα δε κοιτάς στον Μάντζιο. Αν θες Έλληνα πας σε περιπτώσεις νεαρών όπως ο Βασιλείου. Αν θες φτηνό ξένο πάλι ψάχνεις... Τώρα έχεις τον Μήτρογλου και τον Τζιμπούρ. Αν υποθέσουμε πως ο Αλγερινός κουνάει μαντήλι, τότε θα πρέπει να αποκτηθούν 2 ακόμη φορ. Δυο συμπληρωματικοί του Έλληνα στράικερ δηλαδή.

Θα μου πείτε, ο Μάντζιος δε μπορεί να είναι ο ένας; Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε αλλά και πάλι υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις που θα έπρεπε να είχαν ήδη παρακολουθήσει. Πόσο καλύτερος από τον Βασιλείου ήταν πέρυσι και πρόπερσι ο Μάντζιος; Ή πόσο καλύτερος από τον Παπάζογλου του ΟΦΗ ή τον Ίλιτς του ΠΑΣ;



 

2 σχόλια:

  1. Ελεος πια ρε παιδί μου με αυτή τη νοοτροπία!
    Δωσε μια ευκαιρία στα παιδια σου αν εχεις αναγκη σε μια θέση και μετά πας σε εξωτερικές λυσεις. Πόσο μάλλον σε μετριότατες και σε πτωτική τάση λυσεις. Δηλαδη, πόσο χειρότερος μπορει να ειναι ο Ιωαννιδης των Νεων που πηγαν τοσο καλα στο CL απο τον Ματζιο που ειναι συνταξιουχεος στα 30 του?!
    Αν τον παρουν, θα καψουν τους πιτσιρικάδες, θα δωσουν και λεφτα απο πάνω, και θα εοχυν και την γκριναι μεσα στην ομαδα ΚΑΙ την κερκιδα.
    Λάμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε λάμπρο... Τα είπες όλα... Πόσο καλύτερος είναι από τον Ιωαννίδη ή τον Βέργο ο κάθε Μάντζιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή