Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Γιατί ο Γιοβάνοβιτς δε ταιριάζει στον ΠΑΟΚ...

Παρότι το όνομα του Γιοβάνοβιτς παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, τα δεδομένα για την υπόθεση του μόνο εύκολα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αφού τα αγκάθια στο ντιλ είναι πάρα πολλά...


Στη Θεσσαλονίκη μιλάνε για πηγές από την Κύπρο και από την Κύπρο λένε πως όλες οι φήμες ξεκινούν από την Τούμπα. Τώρα το ποιος λέει την αλήθεια πιθανότατα δε θα το μάθουμε ποτέ αλλά αυτό είναι μικρής σημασίας. Ο Γιοβάνοβιτς είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και θα προσπαθήσω να αναλύσω λίγο τα δεδομένα.

Αρχικά, το κασέ του είναι γύρω στο μισό εκατομμύριο με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι υπέρογκο αλλά δεν είναι και λίγο. Αν τα βρουν στα υπόλοιπα πάντως, δύσκολα θα τα χαλάσουν στο κασέ του έμπειρου τεχνικού.

Τα δύσκολα ακούνε στις απαιτήσεις του. Ο Γιοβάνοβιτς είναι κλειστός χαρακτήρας, έχει κλειστές πόρτες στον Τύπο, δε πάει με το ρεύμα των οπαδών και γενικά είναι το γενικό αφεντικό μετά από τον πρόεδρο. Με λίγα λόγια αν πάει στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να καταργηθούν όλες οι αρμοδιότητες των ανθρώπων του Σαββίδη για να αναλάβει το κουμάντο ο Ιβάν.

Όπως καταλαβαίνετε, η υπόθεση δεν έχει και πολλές πιθανότητες για να προχωρήσει λόγω της διαφορετικής φιλοσοφίας των δύο πλευρών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου