Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Λαχείο για Ολυμπιακό ο Λοντίγκιν...

Ο Πανόπουλος πουλάει ως συνήθως και ο Ολυμπιακός πρέπει το καλοκαίρι να κάνει επιτέλους μια σωστή κίνηση για τη θέση του γκολκίπερ με την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν...


Ο μικρός της Ξάνθης βούτηξε αμέσως στα βαθιά φέτος, έβγαλε μάτια και δικαίως είναι το πιο καυτό όνομα στη θέση του άσου στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ο Πανόπουλος κάνει δηλώσεις πως όποιος θέλει τον Έλληνα πορτιέρο θα πρέπει να πληρώσει πολλά αλλά όταν οι δυο πλευρές κάτσουν στο τραπέζι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Άλλωστε στις πωλήσεις ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης είναι μανούλα.

Τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό είναι απλά. Ο Κάρολ μεγάλωσε και θα μείνει καθαρά για ψυχολογικούς λόγους. Ο Μέγιερι δε πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί και αν φύγει μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα. Υπάρχει και ο μικρός ο Γιαννιώτης αλλά δεν γίνεται να έχουμε εικόνα αφού δεν έπαιξε φέτος. Με λίγα λόγια και με δεδομένη τη φυγή του Ούγγρου, οι ερυθρόλευκοι ξεμένουν στον άσο.

Ο Λοντίγκιν μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα και με την παρουσία του Κάρολ, τα μαθήματα θα είναι πολλαπλά και ο μικρός θα ωριμάσει πιο σύντομα. Με λίγα λόγια είναι ο πλέον κατάλληλος... Όσο για το ρεπορτάζ; Από την ΠΑΕ υπάρχει ήδη το πρώτο ναι για τον μικρό...

3 σχόλια:

  1. εχω ξαναπεί, πως ο μεγερι δεν ειναι κακός όσο τουλάχιστον τον απρουσιάζεις, αλλά σιγουρα δειν ειναι ειναι αυτο΄που ηθελα νγια τον Ολυμπιακο. Ο Λοντικιν, ειναι καλύτερος και θα τον προτιμουσα ειναι αληθεια. 100% μαζί σου για τον γιγαντα καρολ, και για τον Γιαννιωτη, σου λεώ πως το παιδι αν βρει θεση στον Ολυμπιακο, θα παει πολύ καλα.
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε μόνο στο ντέρμπι μέτρησα τρεις πάσες επιστροφές που δεν κατάφερε να τις πιάσει με την πρώτη. Δε μπορώ να τον θεωρήσω τερμοτοφύλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΜΕΓΙΕΡΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΩΣ ΤΟ 14 ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή