Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Φταίνε όλοι, όχι μόνο ο Βαγγέλης

Ο Μαρινάκης φταίει για πολλά αλλά όχι για όλα και καλό θα είναι να κοπάσουν οι αποδοκιμασίες εις βάρος του και να δουν τον πραγματικό φταίχτη... Τι στο καλό γυρεύουν όλοι αυτοί οι μισθοφόροι στον Ολυμπιακό;;


Χτες με πόνεσαν τα μάτια μου. Και ήμουν και κοντά στο τερέν και πόνεσα περισσότερο γιατί έβλεπα καλύτερα. Τι να πρωτογράψεις. Ας αρχίσουμε με τον Μαρινάκη που τα άκουσε, άδικα για εμένα. Μην ακούω για υπέροχο κόσμο και λαό γιατί είναι οι ίδιοι που πριν λίγο καιρό έτρεχαν από το πέταλο στα επίσημα για να δείρουν τον Κόκκαλη... Οπότε, τα περί αγανακτισμένων Ολυμπιακών τα ακούω βερεσέ.

Πάμε όμως και στα λάθη του Βαγγέλη. Αρχικά είναι οι επιλογές του στους βοηθούς του. Λορένθο και Ντάρκο παίρνουν με διαφορά το χρυσό βατόμουρο της σαιζόν και οι μεταγραφές του είναι για γέλια. Ή μάλλον για κλάματα. Ο κόσμος τον κατηγορεί πως δεν δίνει λεφτά. Λάθος νούμερο ένα. Ο Μαρινάκης δίνει λεφτά αλλά δυστυχώς τα δίνει σε παίκτες που δε τα αξίζουν. Βλέπει δηλαδή η εξέδρα τον Μίτσελ να παίζει με 3 εξάρια λες και έχει απέναντι την Μπαρτσελόνα και μετά του φταίει ο πρόεδρος. Και τι να κάνει δηλαδή, να βάλει σορτσάκι και να παίξει δεκάρι;

Πάμε τώρα στους πραγματικούς φταίχτες. Παίκτες και Μίτσελ. Μισθοφόροι τύπου Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο κτλ. Παίκτες χωρίς προσωπικότητα που παίρνουν έναν σκασμό λεφτά(τσιγκούνης ο Μαρινάκης αλλά δίνει 8 κατοστάρικα στον Ιταλό για παράδειγμα). Και έμεινε ο Ολυμπιακός να παλεύει με τον τίμιο Παπάζογλου και τον Μήτρογλου. Άπαντες οι υπόλοιποι ήταν για το τοπικό. Από την άλλη, έχει και τα δίκια του σε κάποια θέματα ο κόσμος. Πληρώνει 20 ευρώ για να βλέπει τον Μέγιερι να χάνει την μπάλα σε τρεις πάσες που του επέστρεψαν στο τέρμα. Πληρώνει για να τον βλέπει να τρώει γκολ στην γωνία που ουσιαστικά αν ήταν κανονικός τερματοφύλακας θα πρέπει να την κάλυπτε.

Πληρώνει για να βλέπει ντεφορμέ τον Μανιάτη εδώ και ένα χρόνο. Για να βλέπει τον Αμπντούν να μην είναι καλά και παρόλα αυτά να παίζει. Για να βλέπει τον Μίτσελ να κάνει αλλαγή τον Μήτρογλου σαν άλλος Ντούσαν στο τέλος του ματς. Για να βλέπει τον Ισπανό να φοβάται τον 6ο Παναθηναϊκό και να μην παίζει με δύο επιθετικούς. Λες και θα ήταν πολύ χειρότερη η ομάδα αν έπαιζε με 4-4-2. 

Υ.Γ Τριανταφυλλόπουλος. Δυστυχώς, αυτή είναι η παιδεία μας. Για αυτό για άλλα 20 χρονιά θα ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, θα ζητάμε διορισμούς και αν δε μας κάτσουν, θα βρίζουμε το σύστημα. Ένας τέτοιος Ελληνάρας μάγκας είναι και ο μικρός. Συγχαρητήρια σε αυτόν και στους γονείς του για την ανατροφή του.

12 σχόλια:

  1. ασε ρε βασιλη τωρα!!!!!
    και ποιος τα εφερε τα σαπια κρεατα που εσυ λες ποδοσφαιριστες???
    ειδαν την πορτα ανοιχτη και μπηκαν??
    με το βαγγελα αυτο ειναι το μελλον.
    θες δε θες σ αρεσει δε σ αρεσει.
    κανε υπομονη.
    απο του χρονου που ερχετε ο μπουχαλακης με το τζανακακη και το σαμαρη παμε για τελικο τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα μαζι.
    δυο σε ενα θα παρουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεμη, δεν εχεις άδικο, αυτος που βαζει την υπογραφή του στο συμβολαιο και αυτος που τελικά πληγρωνει εχει την ευθυνη. Ωστοσο, ας μην τα βλεπουμε τοσο επιφανειακά. απο καπου πηρε εισηγησεις ο Μαρινάκης για να υπογράψει. ΠΟΙΟΣ ειπε οκ να παρουμε 10 (συν τον Μποατεγκ 11) ΜΕΣΟΥΣ?Απο τους οποιους ουτε οι 3 δεν αξιζουν να παιζουν. τον μαρινακη θα τον εβριζα πρωτος αν δεν ειχαμε ΚΑΝΕΝΑ, αλλα οταν εχεις 10, μάλλον καλη διαχεριση δεν κανεις παρα δεν πληρωνεις.
    Τελος πάντων, το καλο με την ομαδα ειναι πως αντιδρα καλα όταν υπαρχει κρίση, και συνηθως βγαινει σε καλό. Μακαρι να τα βαλει κατω με χαρτι και με μολυβι και να δει τι πως μπορει εστω με αυτα που δινει να εχει το καλυτερο αποτέλεσμα, γιατι κακα τα ψεματα, στο χρημα των γερμανικων, ισπανικων, και αγγλικων ομαδων δεν μπορουμε να σταθουμε ισαξια.

    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΚΛΠ ΜΗ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ.ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ,Η,ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΧ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ?
    ΤΕΛΟΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λαμπρο
    οσο κανουν ολοι οι μεσοι εκανε ο καρεμπε μονος του.
    οταν το κριτηριο για εναν παιχτη ειναι πρωτιστως το κασε του και να μη δεσμευετε απο συμβολαιο το τελευταιο που κοιταει ο ευτραφεις κυριος ειναι η θεση που παιζει.
    ετσι λοιπον βαφτιζετε ο μασαντο αριστερο χαφ η δεξι αναλογα τι μας λυπει την συγκεκριμενη στιγμη ο παπαζογλου δεξι μπακ ο φουστερ δεξι χαφ κοκ.
    δυο χρονιες ειχε μπροστα σου στο γιουρωπα ομαδες του χεριου σου κι αντι αντι να ενισχυσει την ομαδα δες τι εκανε!!
    καζιμ και πινο!!!!!!!
    γαμω τα ταμεια μου μεσα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε δεξι μπακ
    με αβρααμ δε χρειαζομαι κανεναν παπασταθοπουλο.
    και αν δεν ξεπουλαγε τον μιραλας γιατι δεν ηθελε να του κανει αυξηση δεν χρειαζομαι ουτε τον σαμαρα.
    αβρααμ τοροσιδης ηταν υπεραρκετοι απο ελληνες.
    οι αλλοι 9 επρεπε να ειναι ξενοι γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν ελληνες να καλυπτουν τις αναγκες του ολυμπιακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευτυχώς αυτοί που δεν φωνάζαν το σύνθημα ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΕΚΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ έχουν εξαφανιστεί από το ΣΕΦ γιατί δεν τους έχουμε ανάγκη
    Όσο μένει ο χοντρός από εδώ και πέρα θα κάνει μόνο κακό στην ομάδα
    μου φαίνεται θα ζήσουμε εποχές σαλιαρέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Θέμη και πάλι είσαι οφσάιντ. Λες πως ο Βαγγέλης δε πληρώνει, ενώ στην ουσία γίνεται αυτό που λέει ο Λάμπρος. Ο Μαρινάκης τα χώνει αλλά σε λάθος μεριές.

    Πάμε τώρα και στον Καρεμπέ που αναπολείς. Συγκρινείς εποχές που οι μύγες ήταν μεγάλες και τα λεφτά κυκλοφορούσαν σε μαύρες τσάντες. Το συμβόλαιο του Μασάντο μαζί με τον Γκρέκο νομίζω πως φτάνουν για τον Γάλλο αρά η καραμέλα με τον σπάγκο Βαγγέλη πρέπει να τελειώσει.

    Το ότι αυτοί που είναι δίπλα του είναι άχρηστοι είναι δεδομένο. Το ότι τον συμβουλεύουν λάθος και αυτό είναι δεδομένο.

    Φίλε Δεξί μπακ, το θέμα είναι να καταλάβουν όλοι το τι σημαίνει ΟΛυμπιακός. Και ο Μανιάτης όταν ήρθε έπαιζε μπαλάρα και ένα χρόνο σέρνεται. Ο Παπάζογλου ήταν σέντερ μπακ και τώρα βάλαμε έναν Ανατολάκη στα δεξιά. Με λίγα λόγια μεταγραφικός σχεδιασμός για γέλια.

    Φίλε Λάμπρο, πάλι συμφωνούμε. Ο Βαγγέλης δίνει λεφτά αλλά όπου να ναι. Οι αυλικοί τον έχουν καταστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ...

    ΘΥΜΙΖΩ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό που λές είναι ρε θεμη το ζουμι. Αντι να εχεις ένα παιχτη της προκοπης, μαζευεις 10, και τελικά βρισκεσαι: να μην εχεις ποιοτητα, να εχεις ξοδεψει περισσοτερα, να εχεις χαντακωσει υλικό ακαδημιων, να εχεις γκρινια μεσα στην ομαδα γιατι δεν μποριυν να παιζουν όλοι, να εχεις γκρινια εκτος της ομαδας στην κερκίδα επειδη δεν βλεπουμε μπαλα. Θελετε και αλλα? Στο χωριό μου έλεγαν «η φτηνια τρωει τον παρα». Αυτό εχει πάθει η ομαδα, και αν δεν βαλει κατω χαρτι & μολυβι, μαθηματικά θα καταληουμε σαν το βαζελο και το αεκακι.
    Συμφωνω και με το δεξι μπακ παραπάνω, λεφτα θα δωσεις για να παρεις ότι καλυτερο ελληνικο κυκλοφορεί ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ όμως, και δεν θα παιρνεις πχ Ουρταδο καιγωντας Κατσικογιαννη ή σαμαρη για να παιζει ο Πινο και ο κάθε Πινο. Γαμωτο κερατο μου, αν δεν το κανεις τωρα που δεν κινδυνευεις σοβαρα ποτε θα το κανεις? Τι φοβομαστε? Μην παρει και κανενα πρωταθλημα ο Παοκ? (καλυτερα εδώ που τα λεμε, θα χαρει και ο Dexi extrem, γιατι τον βλεπω να ξεπουλαει ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΕΒΖ στον Σαββιδη για να παρει Ανελκα)
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΜΗ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΝΩΛΑ,ΣΙΟΒΑ,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΜΑΝΙΑΤΗ Κ.Λ.Π.ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ.
    ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ.ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΑΡΕΜΠΕ ,ΤΖΙΟΒΑΝΙ,ΡΙΒΑΛΝΤΟ Κ.Λ.Π. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ,ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.
    Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΑΝ Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΕΚΑΝΕ 40 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ. ΟΤΑΝ Η ΜΕΤΟΧΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ 0,40 ΛΕΠΤΑ,Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΛΙΝΕΝ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΙΔΩΝ,ΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΔΩΝ ,ΤΩΝ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
    ΚΑΛΩΣ -ΚΑΚΩΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.
    ΓΟΥΛΑΝΔΡΙΔΕΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΝΑΡΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΖΑΡΝΤΙΜ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΦΟΥΝ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ-ΧΑΦ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΝΤΕΣΤΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΦΕΡΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ?
    ΓΙΑΤΙ Ο ΑΜΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλα μου ντε ρε δεξί μπακ και εγώ αυτές τις απορίες έχω. Γιατί δεν τους δίνουν να καταλάβουν πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγαλύτερος από κάθε φιλοδοξία τους.

    Ο Ζαρντίμ έφυγε γιατί η ομάδα δεν έπαιζε θεαματικά και ήρθε ο Μίτσελ για να παίζει με 3 κόφτες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε μακράν η πρώτη ομάδα στον κόσμο που έπαιξε αγώνα χωρίς ένα επιθετικό χαφ αλλά με 3 εξάρια.

    Έλα μου ντε εκ νέου για τα ερωτήματα σου. Ο Αμπντούν σέρνεται και θέλει και μεταγραφή. Ο Τζιμπούρ μας ζάλισε τα @@ για να υπογράψει και από τότε πυροβολάει μόνο στο paintball.

    Συμφωνώ και επαυξάνω για όσα είπες για τον Σωκράτη. Όταν οι εποχές ήταν καλές, ήρθαν και τα ανάλογα ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή