Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Φέρτε τον Βύντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Βύντρα είναι και με τα δύο πόδια εκτός Παιανίας και παρότι ο τύπος τον στέλνει στην Τούμπα, δε θα με χαλούσε αν τον έβλεπα να ντύνεται στα ερυθρόλευκα σαν άλλος Νικοπολίδης!


Προτού αρχίσετε το κράξιμο οι οπαδοί του Ολυμπιακού, σκεφτείτε λίγο πιο ορθά τα έως τώρα δεδομένα... Ο Βύντρα είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, μένει ελεύθερος από τον αιώνιο αντίπαλο με άσχημο τρόπο και σίγουρα θα θέλει να δώσει πολλές απαντήσεις... Άρα, ιδανική για αυτόν περίπτωση είναι να κάνει την αντίθετη διαδρομή!

Σαν τον Νικοπολίδη δηλαδή... Θα μου πείτε πως ο Βύντρα δεν είναι ο Ντάνι Άλβες αλλά αυτό δε μου λέει και πάρα πολλά... Το τσαγανό που έχει, δε το έχει ούτε ο Ντάνι Άλβες. Και αν είναι παίκτης του 6, σίγουρα σε κάθε ματς παλεύει για το 7. Και φθηνός είναι και θα κάνει και γερό σπάσιμο στο πράσινο στρατόπεδο.

Όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ, υπάρχει ο Τοροσίδης και ο Παπάζογλου σαν δεξί μπακ. Ο δεύτερος μπορεί να προσφέρει αλλά το θέμα του πρώτου έχει κουράσει. Προσωπικά, έχω να δω τον καλό Τοροσίδη από την εποχή του Ζίκο. Τρέχα, γύρευε δηλαδή... Με λίγα λόγια τον τελειώνουν άμεσα και πάμε για άλλα... Δεν θέλει αυτός να μείνει μία φορά, δε θα έπρεπε να τον θέλουν αυτοί δέκα...

8 σχόλια:

  1. για τον Μάκο που εχεις γραψει παλιότερα σμφωνω (τι γινεται με αυτό?) με τον Βυντρα όχι. Ο τοροσίδης πρέπει αντικατασταθεί γιατι κουράζει πλεόν η υποθεσή του και μονο κακό θα κάνει αν παρεμεινει. Στη θέση του έχουμε επιλογές, Παπαζογλου που εχει θέση στον Ολυμπιακό κατ εμε, και μην ξεχνάμε τον Μανιάτη (τυχον μετακομιση τυ στα δεξια, ανοιγει θέση στον Φεισα στο κέντρο).
    όσον αφορά τον Βυντρα σαν παιχτη, δεν τον θέλω επειδη θα ειναι κακο για την εικονα του Ολυμπαικου, να περιμενουμε σαν "αρπαχτικά" ενα παχτη του ΠΑΟ, τωρα που εχει προβλημα. Πιο πολυ το κοστος παρα η ωφέλεια απο την υποθεση αυτή.
    Λάμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάμπρο όπως και με τον Αντώνη, δεν περιμένεις σαν αρπακτικό. Αφού κάνουν το λάθος και τον αφήνουν τσάμπα(π.χ Μανωλάς και Τζιμπούρ) δε μπορείς να μην κοιτάξεις και προς τα εκεί.

    Ρε φίλε αν πάει πίσω ο Μανιάτης ποιος θα κόβει στο κέντρο; Όλη την βρωμοδουλειά αυτός την κάνει. Ο Φέισα είναι σαν τον Ιμπαγάσα στο στυλάκι, δηλαδή πιο πολύ οκτάρι παρά εξάρι.

    Όσο για τον Μάκο τίποτα καινούριο, αν δε μείνει ελεύθερος από την Μόναχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε δεξί μπακ, δε βαρέθηκες ρε φίλε την γκρίνια και την μουρμούρα του; Αν θέλει να μείνει και να παίξει με το μυαλό του στον Ολυμπιακό, δεν έχω κανένα θέμα. Αλλά αν είναι να παίζει και να μας ζαλίζει τα @@ κάθε φορά με το εξωτερικό, να πάει από εκεί που ήρθε. Δεν παλεύεται η γκρίνια. Να μείνουν όσοι θέλουν πραγματικά να παίζουν.

    Και εγώ τον βλέπω καλύτερα για στόπερ τον Παπάζογλου αλλά με Σιόβα, Μανωλά, Κοντρέρας και Αβραάμ παραέσκασε σε αυτή τη θέση η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυθηκε το μυστηριο. ο "Δεξι Μπακ" ειναι ο Τοροσιδης αυτόν τον "Δεξι Εξτρεμ" θέλω να ξετρυπώσω...

    Ρε βασιλη, μην γραφεις για τον Κοντρερας, τσαντιζομαι. Εχει θέση αυτός και δεν εχει ο παπαζογλου?
    Λαμπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα η αλήθεια είναι πως και εγώ πάω περισσότερο τον Παπάζογλου αλλά ο Κοντρέρας είναι έμπειρος και στα δύο στόπερ ήταν απαραίτητος. Αν δεν ήταν αυτός να κουμαντάρει, θα κουτουλούσαν μεταξύ τους.Έκανε πολλά λάθη φέτος αλλά μόνο και μόνο η παρουσία του, βοήθησε αρκετά τους μικρούς ιδιαίτερα στην ψυχολογία. Βέβαια τώρα δε χρειάζεται γιατί ο Μανωλάς κάνει τρελή σαιζόν και είναι μακράν ο καλύτερος παρτενέρ του Αβραάμ.

    Ο Δεξί Εξτρέμ είναι ο Πάμπλο Γκαρσία:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφητικός φίλε άντε και σιδεροκέφαλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή