Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Χαρά... για τους άλλους δύο!

Τέτοια καλή είδηση για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που να βγαίνει από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, πρέπει να είχε μήνες να εμφανιστεί. Μιλάω φυσικά για τη συμφωνία των "ερυθρόλευκων" με τον Τζιμπούρ.

Ο Έλληνας φίλαθλος (και δη Γαύρος) είναι σίγουρο πως στην πλειονότητα των περιπτώσεων θα δει το όνομα, θα μείνει στη βιτρίνα και θα φτιαχθεί. Ξεχνάει, όμως, σημαντικούς παράγοντες και δεν βλέπει πίσω από τα γεγονότα.

Κατ' αρχάς ξεχνάει πως τον Αλγερινό στην Ένωση τον αντιμετώπιζαν λίγο-πολύ ως σχιζοφρενή. Μάλιστα, υπάρχουν και οι αντίστοιχες μαρτυρίες για τη συμπεριφορά του. Αυτό ως πρόβλημα ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσει στο επόμενο εξάμηνο, όταν και θα κάνει τα πάντα για να πείσει πως είναι ιδανικός για γαμπρός για να πάρει το διετές συμβόλαιο. Στη συνέχεια, όμως, είναι το θέμα τι γίνεται.

Θα καταφέρει ο Βαλβέρδε να τον τιθασεύσει, όταν παραδοσιακά δεν τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα; Ούτε με το Λέτο κατάφερε τίποτα, ενώ πάει να κάψει το μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, τον Κώστα Μήτρογλου, λόγω χαρακτήρια. Με Τζιμπούρ δεν τα βρήκε καν ούτε ο σκληρός Μπάγεβιτς. Που πηγαίνει ο Βάσκος;

Επίσης, ο ερχομός Τζιμπούρ προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά με το τι έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας για τον Μιραλάς, αλλά και τον Μήτρογλου. Για τον πρώτο, προχθές ο Μαρινάκης στο δείπνο με τους ρεπόρτερ έλεγε πως δεν θα κάνουν τα χατήρια του ατζέντη του. Αυτό σημαίνει πως θα αφήσουν να φύγει μέσα από τα χέρια τους το λαχείο που τους ήρθε ουρανοκατέβατο; Πολύ πιθανόν τώρα μοιάζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τέλος, ο Μήτρογλου μάλλον θα πρέπει να ξεφράψει το όνειρο της επιστροφής στο "Καραϊσκάκη". Το φωνάζει και ο προπονητής του και οι επιλογές της ομάδας του, που έχει φτάσει να τον αντιμετωπίζει ως δώρο για φιλικά σωματεία.


Ο ΑΡΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου